-
Ankieta Auto Swiat
Witajcie,
Ruszyła kolejna edycja Narodowego Auto Testu - podobnie jak w 2011 zachęcam do wzięcia udziału i wypełnienia ankiety. Dzięki Waszym głosom w 2011 roku Alfa Romeo 159 znalazła się na podium - byłoby naprawdę rewelacyjnie gdyby i tym razem auta wybranej przez nas marki zostały docenione na łamach Auto Świata Poniżej link do ankiety: http://www.auto-swiat.pl/nat2014
Ja wpisałem model 147
-
oceny dokonałem, ale raczej nie pomogę w zdobyciu szczytowego miejsca... samochód oceniłem sprawiedliwie - tragedii nie ma, ale bardzo dobrze też nie jest :rolleyes:
-
Jak by było wszystko na ideał to by było strasznie nudne autko :)
-
Ja tam autko oceniłem dobrze, ale obiektywnie. Nie miałem raczej problemów z autem poza typową eksploatacją.
-
łączy Was jedno - macie porządny silnik pod maską, ja mam benzynę...
-
Ale są osoby które wolą benzynę niż ON. Ja długo czas miałem autka na benzynę i na LPG. Potem kupiłem focusa I 1,8 TDDI i sobie chwaliłem. Potem przyszedł czas na zmianę i padło na 147 JTDm 120 km. Jak na razie jest też ok.
Myślę , że jak twój dostanie to co ma mieć ( oleje, filtry i inne ) to też będzie śmigać aż miło
-
Ja też wolę ropę, ale przy tym ile jeżdżę niestety nie kalkuluje się :P kupiłem benzynę i niby jest ok, ale po pierwsze pije olej - moja z tego co czytam wypowiedzi na tym forum pali tego oleju mało, wręcz jak fabryka nakazuje ale cholera... co to ma być ? :( ja rozumiem, że to przypadłość większości nowych samochodów, ale to tylko świadczy o nieudolności producentów moim zdaniem. Spalanie benzyny, 1.6 105 a pali jak 2.0 150 innych producentów. Co jakiś czas jakiś problem z elektryką - a to coś klęknie, błędzik poduszki wyskoczy... ja rozumiem, że to pierdoły, ale gdybym nie znał się na rzeczy, nie grzebał, nie diagnozował samochodu samodzielnie to chyba już dawno bym się pozbył tego samochodu albo się powiesił. Samochód ogólnie najpiękniejszy w swojej klasie, do tego wygoda, prowadzenie, wyposażenie, materiały z których jest wykonane wnętrze super - ale samochód trzeba przyznać przeważnie upierdliwy :P
-
To może poszukaj taki sam ale w ropce :)
Ja też nie robię dużo kilometrów ale w roku uzbiera się z 15000
-
no ja jak mam ruchliwy rok to mam 10kkm :P jazda tylko po mieście, 90% to 3km max
-
Również oceniłem tyko model 156 i też nie dawałem wszystkiego na 5. ;)