-
ALFA 156 1,9 M-jtd 16V
Zastanawiam się nad kupnem poniższego autka,
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-m-j...C30182469.html
Uwagę mą jednak przykuł jeden szczegół, mianowicie auto jest z 2004 roku, a na tylnym zderzaku znajdują się poprzeczna listwa, która moim zdaniem znajdowała się tylko na przed fl autach. Omijać auto szerokie łukiem czy już coś mi się pomieszało z tego wszystkiego?
Proszę o opinię kogoś kto ma auto z tego roku i w tej budzie, albo znawce tematu;]
-
Bieda wyposażenie, przedliftowy tylny zderzak... kicha.
-
Tak masz racje zderzak w tej alfie pochodzi z modelu z przed fl.
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
-
-
U nas na forum też ktoś się chwalił tym, iż włożył zderzak z wersji przedliftowej do nowszej poliftowej tylko dlatego, iż tylny został uszkodzony a powód był taki, że zderzak z wersji poliftowej był 2x droższy w zakupie niż starszy model:)
-
Dokładnie jak majster pisze.
Jeśli przebieg prawdziwy to bym się tym że auto było walnięte w tył nie przejmował, ale posprawdzać dokładnie. Wręcz bym powiedział że prędzej tak można kupić auto w dobrym stanie technicznym.
-
Fajne auto wymienić zderzak i kierę nawet multifunkcję zapakować i dym, oczywiści pooglądać dokładnie przed zakupem.
-
Ale czy on nie powinien mieć kierownicy multi? auto z 2004r, ponadto sprowadzone z zagranicy, więc raczej nikt go sam nie naprawiał, jak mogło by się zdarzyć w Polsce;]
-
Kierownica multi była opcją. A auto wisi na aukcjach około pół roku, przynajmniej tyle śledziłem rynek używanych 156. Wcześniej był wystawiony trochę drożej. Ale może nie warto go skreślać.
-
przejadę się i napiszę co i jak, i tak będę w tej okolicy, fakt faktem, auta które oglądałem do tej pory były w strasznym stanie mechanicznym, po za jednym, ale w nim natomiast leżała blacharka, tracę nadzieję że uda mi się kupić auto w cenie zbliżonej do auta z ogłoszenia, w dodatku w dobrym stanie.