Jako ze poprzedni spot umarl smiercia naturalna ,postanowilem zorganizowac cos w najbliszyn czasie . Narazie nie proponuje zadnej konkretnej daty bo to kwestia do ustalenia. Czekam na chetnych i propozycje.
Printable View
Jako ze poprzedni spot umarl smiercia naturalna ,postanowilem zorganizowac cos w najbliszyn czasie . Narazie nie proponuje zadnej konkretnej daty bo to kwestia do ustalenia. Czekam na chetnych i propozycje.
Mozna by i się spotkac ale i tak pewnie sie to nie odbedzie.. jak ostatnim razem.. jak by co to sie pisze ...
Czyli jest nas dwóch:)
jestem za:)
Ja też jestem za. Najlepiej, póki jeszcze śnieg jest. :) Jestem w Krakowie od dzisiaj przez najbliższe dwa tygodnie co najmniej.
Bimski mam nadzieje ze śnieg bedzie no i ze ty tez bedziesz tymrazem:)
We wrześniu niestety cie nie bylo:(
ja też się piszę na ten zlot
A moze by spotkac sie gdzies np ( TESCO na prokocimiu ) w niedziele 20.02.2009 z samego rana i cala ekipa pojechac do Wieliczki na Memorial Kuliga ??
Darknes a czym bedziesz ? Słyszałem ze rozwaliles belle:(
---------- Post dodany o godzinie 10:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:45 ----------
20 mozna by jechac ale boje sie ze znow na gadaniu sie skończy i nic ze spotu nie bedzie.
Proponuje późniejszy termin