Witam w najbliższym czasie zamierzam wrócić do fabrycznego zawieszenia w mojej 156 Sw fl.Ponad rok jazdy na niskim zawiasie to wystarczająco długo jak na Polskie drogi. Jakie amortyzatory polecacie pod fabrycznych sprężyny?
Printable View
Witam w najbliższym czasie zamierzam wrócić do fabrycznego zawieszenia w mojej 156 Sw fl.Ponad rok jazdy na niskim zawiasie to wystarczająco długo jak na Polskie drogi. Jakie amortyzatory polecacie pod fabrycznych sprężyny?
Bilstein B4
Ja mam magneti marelli i jest klasa. A przy tym sa w bardzo dobrej cenie. A w drugiej alfie mam na przodzie magneti a na tyle jakies magnum technology kupione w intercars jako najtansze i tez daja rada jak narazie ( juz okolo pol roku )
Magnumy i magneti ta sama polka tyle ze roznia sie cena :) magneti to tak jakby orginal sam mam komplet i jest dobrze :)
Ja w sobotę do swojej wsadziłem TRW i jest super.
Jeżeli chcesz kolego w dobrej cenie to pisz na PW bo mam ziomka z forum co ma sklep internetowy i sam śmiga 156 fl sw 2.4 jtdm
nie kolego, ale podaję namiary:)
http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/9850.html
można odebrać we Wrocku.
Polecam Sachs Performance
Kazdy założony nowy jest dobry bo lepszy od starego zużytego. Poczekaj rok i mozesz oceniać. Pozdrawiam. Na chwile obecna liderzy sachs i kayaba.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Ja właśnie miałem dylemat czy Kayaby czy TRW. kiedyś miałem KYB i po roku mi padakę zaliczyły stąd wybór TRW.
Tak czy inaczej tak jak kolega wyżej napisał, każdy nowy będzie lepszy od starego.