jak w temacie ktoś cos takiego robił jakie wrażenia z odsłuchu dzwieku , poprawa elastyczności?? \bo będe roił i chce cos juz o tym wiedzieć
Printable View
jak w temacie ktoś cos takiego robił jakie wrażenia z odsłuchu dzwieku , poprawa elastyczności?? \bo będe roił i chce cos juz o tym wiedzieć
ja wybebeszyłem katalizator bo był zapchany i wyrzuciłem środkowy tłumik efekt bardziej wyrazistego dźwięku i lepszego wkręcania się na obroty ale brak wzrostu mocy
Nie czepią się na przeglądzie o głośność? Ja w mojej 33 wywaliłem kata, chodził głośno jak cholera ale przyrostu poza udroznieniem wydechu nie było...
Żeby był eefekt trzeba przebudowac dolot i wydech..wtedy można mówic o zwiększeniu momentu i mocy...i to pewnie tez nie w jakichs zadziwiających wielkościach.
Pozdrawiam
ja właśnie jest w trakcie robienia przelotówki z tym że końcowy też będzie przelotowy i sama rura aż do barnów. zobaczymy co z tego wyjdzie dolot tez muszę przerobic bo mi puszke rozwaliło
a kto powiedział że ja traktuje ulice jak większość społeczństwa
no być może ale na rurę przelotową to przeglądu raczej nie przedłuża
jestem z branży iwec przeglądy i tematy mechaniczne mi nie straszne
to wstaw później jakiś sound na youtuba ciekaw jestem jak będzie ryczeć przelotówka w największym boxerze alfy
Ja mam w planie wywalic kata, bo cos mi chyba w nim dźwięczy, pewnie sie posypał i to juz sie obawiam ze będzie ryczało...
No na przelotóce od kolektora do końcówki musi byc dźwięk niesamowity...Czekam na filmik z dźwiękiem:)
Pozdrawiam