kupilem alfe kilka dni temu no chcialbym troche w niej porobic wymian itp no i przede wszystkim chcialbym zmienic jezyk menu na polski. stad moje dwa pytania. gdzie robic wymiany rozrzadu i kilku innych podzespolow oraz gdzie mienic menu.
Printable View
kupilem alfe kilka dni temu no chcialbym troche w niej porobic wymian itp no i przede wszystkim chcialbym zmienic jezyk menu na polski. stad moje dwa pytania. gdzie robic wymiany rozrzadu i kilku innych podzespolow oraz gdzie mienic menu.
Powiem Ci tak - będzie na 100% zadowolony z mechanika na zaborowie - "Prajs" mówi Ci to coś ? jakbyś jechał od Lipowej w kierunku Henrykowa po lewej stronie za przejazdem masz dino i skręcasz tam i na przeciwko jest takie podwórze ;)
Gość porzadny - często widuję takie konkret auta - A8, mercedesy nowsze i inne, gdy przejeżdżam jadąc do pracy ;)
ok dzieki za info podjade zobacze co i jak.
tylko powiedz mi jeszcze czy ty tam cos robiles ze swoja bo same drogie auta u mechanika nie musza swiadczyc o jego podejsciu do tematu
w czym ty chcesz zmienić język na polski
w kompie chce zmienic wczoraj mi ktos powiedzial ze mozna samemu zmienic ale nie wiem czy to prawda. nie mam dzis dostepu do auta wiec jutro sie chcialem pobawic
Nie można zmienić PL, samemu tym bardziej.
Robiłem, kupę zabawy i nie skończyłem. Mogę zrobić za 500zł.
500 to troche sporo. a wracajac do tematu dobrego mechanika u nas w okolicy to pytanie jakie mi sie nasuwa rowniez to klapy wirowe. z tego co czytalem to raczej trzeba by bylo wywalic najlepiej przy wymianie rozrzadu i teraz kwestia ze mam troche obawy oddac taka robote do niesprawdzonego mechanika tym bardziej ze od razu z egr tez by trzeba zalatwic sprawe. mam racje?
no to niezly masz sposob zeby ludzi zniechecic :)
Prajs robił ojcu w peugeocie dwumas, sprzegło oraz turbo - zero zastrzeżeń.
Przed oddaniem auta spisują protokół jak wygląda auto przy oddaniu jaki stan paliwa i czy jest czysto czy brudno i inne szczegóły.
Mechanik polecany. Przejął firmę po ojcu .