Witam
Problem polega na tym ze przy zapaleniu swiatel jeden xenon mruga po 5 sekundach gasnie , buczy przetrwornica czy to zarnik jest winny czy nieszczesna przetrwornica dodam ze zarnik Philips
Printable View
Witam
Problem polega na tym ze przy zapaleniu swiatel jeden xenon mruga po 5 sekundach gasnie , buczy przetrwornica czy to zarnik jest winny czy nieszczesna przetrwornica dodam ze zarnik Philips
Podmień najpierw żarniki miejscami i wtedy powinno się "wyjaśnić".
Jutro tak zrobię bo dzis walczyłem do pozna żeby odkręcić ta obudowę 3 srobki a taka masakra
No i problem rozwiązany przyczyna spalony żarnik drogo bylo Philips kosztował mnie 198,50 zl :(
Ja za komplet Osram Xenarc, czyli tych które idą na pierwszy montaż, w tamtym roku dałem ok 340 zł. Ponoć wymienia się parami ;)
Wymienia się parami żeby była równa barwa światła. Ale jak komuś to nie przeszkadza to nie ma takiego obowiązku.
Zarnik to D2S tak?
D2s przedlift. D1s polift.
Parami się wymienia ? Barwa nie różni sie na tyle a i tak w naszych modelach slabo swieca swiatla i tu mam pytanie czy jak bym kupił nowe lampy ale na soczewkach to czy xenony da sie przełożyć ???
Sebek, skąd Ty się urwałeś? :sarcastic: słabo świecą bo masz już stare. Zregeneruj je to będą świecić jak nowe. Spytaj wszystkich którym robiłem regenerację.