-
uchwyt do telefonu
Korzystacie z uchwytów na telefon? może macie jakieś pewne/stabilne mocowanie do telefonu( głownie chodzi mi o Iphone6 i samsunga S3)
Wpadł mi w oko Proclik ale cena za "kawałek" plastiku wydaję mi się ciut za wysoka. Chcę uniknąć mocowania uchwytu na szybę. Zdjęcia mile widziane jak ma ktoś ciekawe rozwiązanie.
-
uchwyt do telefonu
Najlepszy patent na świecie to jest ten:
Zobacz ofertę: UCHWYT MAGNETYCZNY DO TELEFONU 3 W 1 SAMOCHODOWY
http://allegro.pl/showItem2.php?item=5439880995
Mam to w aucie i w końcu mnie szlag nie trafia.
-
On jest klejony do deski czy przykrecany? Tez mi ostatnio takie rozwiazanie wpadlo w oko. Powoedz mi jak ze stabilnoscia? Nie lata telefon na tym?
wyskrobane z S6plus
-
Klejony na mocna taśmę 3m. Jest tez element gumowy ktory działa jak hamulec, wiec przyczepiony tel nie drga, ani nie przesuwa sie.
Raz huknalem w dziurę to tel odpadł, ale przy takim wstrząsie odkleja sie od szyby zwykły uchwyt.
Co jest fajne to to, ze ze względu na sztywność układu tel nie drga wogole w czasie jazdy. Jak miałem uchwyt zwykły to musial tel zapierać o deskę bo drgal cały czas co mnie wkurzało. No i czas de/montażu to pol sekundy.
-
Potwierdzam, mam także magnetyczny (tyle, że mocowany do szyby tak wolę), nie naklejałem okrągłej blaszki do telefonu, tylko skorzystałem z drugiej dołaczonej do zestawu blaszki wkładanej pod tylną klapkę bądź etui. Fajnie się trzyma, błyskawicznie ściągasz i mocujesz telefon do uchwytu.
-
Uchwyt sprawdzony i godny polecenia:) warto przeczyścić klejona powierzchnię
-
ProClip w innym aucie mam i jestem pod wrażeniem - stabilny, porządny, miejsce mocowania indywidualnie do każdego modelu samochodu dobierają, owszem nie jest tani, ale i wygląda i trzyma się niemal jakby tak auto z fabryki wyjechało.
-
zamówiłem uchwyt magnetyczny, czekam na przesyłkę i montujemy.
-
-
Andrzejsr możesz wrzucić fotki tego ProClipa. Jak to wyglada i czy pasuje do 156sw?