Alfa 147 1,9 JTD porada dla zielonego
Hej. Na wstępie chciałem się przywitać. Mam na imię Paweł, lat 22, ale przypuszczam, że to nie ważne.
Dziwny zbieg okoliczności w moim życiu zmusił mnie do zmiany mojego samochodu na inny.
Przeglądając dzisiaj portale ogłoszeniowe natknąłem się na tę piękność. Wcześniej miała być to corolla bądź peugeot 307, ale miłość jest ślepa... Padło na Alfę i nie chce na nic innego patrzeć, jest w mojej okolicy jedna oferta, dosyć hmm dziwna. Na końcu dam linka do tego samochodu i ocenicie. Dziwi mnie to, że chce za nią facet 6900 a do samochodu daje car audio które jak opisuje jest warte coś koło 3000, komplet opon letnich, zimowych. Podejrzane. Ale znów moje podejrzenia usypia fakt, że pozwala na sprawdzenie samochodu gdziekolwiek sobie zażyczę i udziela gwarancji, 3 miesiące albo 12 miesięcy za dopłatą. A nigdy wcześniej nie myślałem, że zakocham się w Alfie i nawet nie wiem na co zwrócić uwagę przy oglądaniu. Bo jest niemal pewne, że tego modelu samochodu będę szukał, a nie stać mnie żeby wtopić :)
Pozdrawiam, i jeszcze link:
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#93de0715a2