-
Fabryczny subwoofer
Witam wszystkich, od 2 tygodni stałem się posiadaczem Alfy 159 1.9 jtdm 150KM sedan distinctiv, szukałem i w google i na forach, niestety bez rezultatów, czy wicie możę czy i gdzie jest fabryczny subwoofer w niej? Mam cos wystającego pod tylną półka ale nie ma jak sie tam dostać, od dołu oklejone na stałe jakims materiałem a od góry nie da rady zdjąć tej półki, nigdzie nie ma manuala serwisowego do 159-tki. Prosze o pomoc.
-
A był montowany w subwoofer w jakiejkolwiek wersji wyposażenia? Może powinien być po lewej, bądź prawej strony bagażnika, za drzwiczkami? Jeśli tam nie ma, to może gdziś przy kole zapasowym jak w Saabach montują. Poszukaj. To nie igła ;)
-
No nie ma po bokach, przecie to widać, pytam się konkretnie o półkę tylną. Ale wychodzi na to że nie ma, tylko głośniki w drzwiach. Poza tym nie ma tego basu więc chyba nie był montowany.
-
kolego ja mam w sedanie subwofer na tylnej polce, tylko ze ja mam system bose,a nie wiem jak jest u cb:) ale tak czy siak szukaj na tylnej polce.
-
U mnie nie ma systemu Bose ani subwoofera, ale głośniki i bas jest tak zajebisty że przy pierwszym słuchaniu muzyki, przeszło moje najśmielsze oczekiwania.
-
No właśnie ja mam bose tylko nie gra bądz nie wiem gdzie jest sub...na tylnej półce od dołu jest taki prostokąt z jakims małym wybrzuszeniem..możesz mirinda41 zrobic fotkę i pokazac jak to wygląda?
-
Jak masz bose to suba masz w tylnej pułce od dołu doskonale go widac a obok niego jest wzmacniacz.
-
Kurde, na maskownicach mam bose ale od dołu półki nie mam nic..jest tylko prostokątna wypukłość zaklejona welurem/jakąś matą.
-
Może jakiś składak Ci się trafił ;) Rozszyfruj VIN, okaże się czy auto z fabryki wyjechało z bose.
-
Albo poprzedni właściciel/ komis pożyczył sobie subwoofer na wieczne nieoddanie. A tak na serio to kolega slon ma racje, rozszyfruj po nr VIN cale wyposażenie i wtedy sie dowiesz.