Poszukuję jakiegoś dobrego, ale taniego i sprawdzonego zakładu co wyważa koła i prostuje lekko skrzywione felgi :)
Znacie coś godnego polecenia?
Printable View
Poszukuję jakiegoś dobrego, ale taniego i sprawdzonego zakładu co wyważa koła i prostuje lekko skrzywione felgi :)
Znacie coś godnego polecenia?
na Przędzalnianej między Przybyszewskiego i Milionową wypatruj szyldu wulkanizacja (blisko sklepu z częściami do Fiata) , zakład jest w podwórku , jak coś - spytaj w sklepie o wulkanizacje pana Pawła - wszystko związane z kołami w tym prostowanie felg alu
Tylko tak dla porównania cen:
CENTRUM NAPRAWY FELG-Łód-OFERTA
Robiłam tam i jestem zadowolona z ich usług :)
mam do tego zakładu - centrum naprawy felg - dosłownie 10m.
No.. powiem wam, że z Centrum Naprawy to oni dużo wspólnego nie mają. Boją się podjąć połowy normalnych robót bo zawsze im coś nie pasuje :)
Coś co gdzie indziej robią bez problemu tutaj kiwają głową, że się boją, że felga słaba że blablabla..
To pewnie mieszkamy niedaleko :) Mam inne doświadczenia - robiłam: full service jednych felg (prostowanie, piaskowanie, lakierowanie), prostowałam kolejne trzy, wyważałam koła, zakładałam koła, przechowywałam. Nie bali się tego robić, a felgi normalne mam, ani mocne, ani słabe :) Ale nie wiem co uważasz za normalne roboty.
p.Paweł to właściciel i jedyny pracownik zakładu na Przędzalnianej ...nie ma "centrum" tylko szopę ale za to jaki człowiek :)
A jak wygląda sprawa cen? :)
Majka, to twoja czerwona 145 z lotką i oryginalnymi felgami? :)
Stoisz przeważnie kawałek za statoilem w stronę kusocińskiego? Jak tak, to prawie codziennie ze śliną na ustach oglądam to Twoje cudo :D
na Przędzalnianej nie ma szefa , reklam , kafelków ...to i ceny inne :)
prostowanie alu > 75 do 100 zł