-
oława i okolice
witam nowy temat, ile jest alfoholików w Oławie i jej okolicach?. można by było zrobić sobie takie szybkie spoty, wybrać jakieś miejsce i się spotykać raz w tygodniu, dwa razy, lub więcej. oderwać się od codzienności i porozmawiać o tym co lubimy lub kochamy, np. kto co zrobił ciekawego w swojej belli i chciałby się na żywo pochwalić, pomagać sobie w różnych sprawach np. poczebuje pomocy przy belli, coś czeba wymienić, jeden drugiemu pomoże, czeba zrobić koledze alfaholikowi przeprowadzkę, zjeżdżają się wszyscy i robimy. jeden za wszystkich wszyscy za jednego.:cool:
-
hehehe całkiem fajny pomysł jestem jak najbardziej za i chętnie pomogę i sam skorzystam z pomocy :D
-
:ridinghorse:witam w końcu coś się ruszyło, może ktoś jeszcze trochę alficzek jest w okolicy.:cool:
-
Dobry pomysl,popieram i jestem za.
-
jest nas już trzech zaczyna się robić fajnie, może ktoś dołączy jeszcze. może za jakiś czas zrobimy taki malutki zlot zapoznawczy. może koledzy macie jakieś propozycje. pozdrawiam.
-
Zdaje sie ze na Alfa Club Poland,sa koledzy z Olawy i okolic.
-
są dwie 156 jedna czarna druga czerwona, akurat niedaleko mnie mieszkają to ich zaczepie i pogadam z nimi.
-
ta czarna a właściwie granatowa (blue cosmo) to moja a czerwona to kolegi Pawła, a twoja 166 norek mijam codziennie jak idę po swoja niunie do garażu :D
-
witam cię karol156 teraz wiem kto ty, nieraz widze jak koło garażu stoisz z swoją niunią. sąsiad koło mnie ma 156, to też by się pisał na jakieś spotkanie. czeba będzie się spotkać za jakiś czas i porozmawiać. pozdrawiam.:cool:
-
Witam, urodził mi sie syn i nie mam wiele czasu ale chetnie sie spotkam na chwile tylko gdzie i kiedy - moze jelczanskie stawy ?