-
Wymiana foteli
Witam kolegów:)
W niedalekiej przyszłości planuję wymianę foteli (kierowcy i pasażera) na takie z lepszym trzymaniem bocznym bo w mojej 155-tce latam jak szmata na wietrze w ostrych zakrętach. Chciałbym wsadzić fotele od 156 bo już testowałem je w aucie znajomego i są super. Czy ktoś już robił coś takiego? Jakie modyfikacje trzeba zrobić żeby takie fotele wcisnąć?
-
Sa inne rozstawy, i trzeba przerabiac prowadnice, wiec kupa roboty.
-
-
Tylko pytanie gdzie i jakim cudem ;)
-
-
hehe Andrzej oddajesz swoje wnetrze od recaro;) a ja dla Ciebie 3mam caly czas dzisiaj je wyskubałem;D
-
Nic nie oddaję tylko piszę że mozna takie kupić , czemu zdradzasz tajemnicę handlową ? ;) Nic sie nie zmieniło od naszych ostatnich uzgodnień
-
hehe można można na e-bay był ost wnetrze kplt za jedyne 700:) Erło;) DObra to jak coś faktycznie kupić mozna;) Ino trza mieć ciut konszachtów, z ciekawostek podpowiem ze stelaze przednich siedzen sa identyczne jak w recoro do 75, a jak juz takie znajdziesz to koniecznie daj mi cynk, ja chetnie kupie:P
-
Takie zainteresowanie podbija cenę tego boskiego zestawu :)
-
hehe cale szczescie ze ja respektuje prawa pierszenstwa i ustalenia, Nie ma podbijania, sa zasady:) SPokojna glowa:)
wogole to zestaw na tyle mnie zachwycil, ze myslalem czy nie brac dla siebei i nie dokupic do niego 155 2.5 v6:D ale sie powstrzymalem, teraz tylko musisz mi obiecac ze jak bedziesz sprzedawal swoja kiedys to mam prawo pierwokupu;)