-
pytanie o alfe 147
Witam
jestem zainteresowany tą oto alfom ... olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-1-9-jtdm-120-km-klimatronik-5-drzwi-gwarancja-car-gwarant-CID5-IDhSWd7.html
czy może ktoś ją już oglądał i by mógł się wypowiedzieć coś na jej temat. Nie chciałbym się wpakować na minę. Nie oczekuje, że za tę kwotę będzie cud malina,
ale żeby było przyzwoicie. :) bez remontów na dzień dobry
-
Podaj ID ogłoszenia bedzie szybciej i łatwiej
-
-
-
Cytat:
Napisał
Jakub33
Kołpaki mnie odrzucają.
Koła zawsze można wymienić to nie problem.
To krajowe auto to niech poda vin zobaczysz czy ma naprawdę taki przebieg jak podają.
-
auto z włoch. zastanawia mnie tylna klapa, linia świateł lekko przesunieta. no i zdjęcia nie z zimy wiec trochę chyba stoi.
-
Od kiedy to kupuje się kołpaki, a nie samochód? Mogła przyjechać na alu, a handlarz założył byle jakie stalówki i pierwsze lepsze kołpaki. Zawsze można urwać coś z ceny, która i tak wydaje się całkiem w porządku. Tym bardziej, że opony są letnie, a mamy sezon zimowy.
Przedni zderzak wydaje mi się że był malowany (albo mylący kadr) no i pasowałoby się przyjrzeć tym szczelinom między maską, a błotnikami.
Nie da się zbytnio ocenić, czy na dzień dobry nie trzeba robić remontu :P
-
nie oczekuje by była perfect. oby nie po jakim poważnym dzwonie. Wiadomo że auto zawsze tam jakieś obcierki może mieć. pytam o nią bo możę ktoś ja już oglądał, przypadkowo. Bo handlarze przez telefon to mają 5 z mowy :D a nie chciałbym jechać pół polski na darmo
-
Moim zdaniem podejrzany jest przód i jak sam zauważyłeś - tył.
Trzeba by to obejrzeć z bliska, zobaczyć w jakim stanie są podłużnice i elementy konstrukcyjne, albo od razu poszukać czegoś ciekawszego.
-
no zainteresowałem sie tą oferta bo w rozliczeniu zostawiłbym clio II. Najlepiej było by podjechać i oglądnąć tylko mam 180km w jedna strone.
Przyglądając się komorze silnika to chyba prawa lampa ma urwany uchwyt