Jak w temacie:
AUTOKRATA - Chrysler i Fiat biorą się ostro do pracy
Zapraszam do komentowania :)
Printable View
Jak w temacie:
AUTOKRATA - Chrysler i Fiat biorą się ostro do pracy
Zapraszam do komentowania :)
no cóż... alfa romeo istnieje już wyłącznie jako marka, na pewno nie jako niezależny, oryginalny samochód. Ale niemal wszystkie auta, wyjąwsze moze subaraki i im podobne, własnie takie są. Szkoda ale co poradzisz?
No cóż, kiedyś Alfa Romeo budowała Saviema na licencji- jak nie wiecie co to za wóz to czeska Avia to właśnie Saviem, z tym, że tam miała znaczek Alfa Romeo. Podobnie teraz w samochodach osobowych jest niestety. No cóż globalizacja i współpraca między koncernami. SUV? Bardzo sZportowy! :P Oddaje ducha sportu, toż to będzie lekkie i SUVało po zakrętach tak, że o rany! Cóz - Porsche buduje SUVa, BMW buduje SUVa, szkoda tylko, że słynące z bardziej luksusowego niż praktycznego i lanserskiego przezniaczenia SUVy nie będą budowane przez Lancię, tylko markę która ponoc miała zajmowac się autami sportowymi.
okropieństwo...
mam nadzieję, że ta ropucha nie przekroczy stadium wizualizacji komputerowej;
aj wy tak wszystko juz krytykujecie :D a mnie sie podoba pomysl choc za suvami nie jestem ale ten ma to cos :D ostatnio tez slyszalem ze alfa ma przejac yamahe a nowa 169 ma byc na plycie maseratti czy maclarena (prosze o sprostowanie bo nie pamietam) no i silniczki tez maja byc potezne :D
Prototyp z linku wygląda, jak podniesiony i napompowany mix AR156/147, może nie za rewelacyjnie, ale na pewno korzystniej, niż Cayenne, czy Touareg.
A co do samej kwestii sensu produkowania takich samochodów, to skwitować to można tak: jest popyt, to i powstają takie stwory. Gusta ewoluują razem z biegiem czasu, ludzie stają się wybredni i szukają coraz to nowych rozwiązań "combo" w życiu - takie są SUVy - do wszystkiego i zarazem do niczego :>
Pozdrawiam,
hehehehe... Jankesow za bardzo nie da sie zrozumiec!u nich wielkie znaczy piekne (chociaz nie powiem... nie raz i do mnie to przemawia)Po polaczeniu sie z CHRYSLEREM mozna bylo sie spodziewac za wlosi skrzetnie to wykorzystaja wprowadzajac na amerykanski rynek cos swojego w segmencie SUV!!!ALE zgodzilbym sie z kolega LUDVIGUSEM i HAMMEREM ze pomimo iz model ten delikatnie mowiac! w niewielkim stopniu nawiazuje do AR sprzed lat 90ych to w porownaniu do reszty w tym segmencie prezentuje sie CALKIEM DOBRZE!!!POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH ALFAMANIAKOW!!!