-
2 załącznik(i)
166 ustawienie zegarka
Może trochę to śmieszne ale to pierwsza alfa 166 w której nie mogę poradzić sobie z ustawieniem zegara...Ojciec kupił czarnulę nero i właśnie taki problemik mały ma....
Załącznik 246359
Załącznik 246360
Settings i RDS nie dostępne...jest opcja nawigacji, niby działa, jest płyta, lecz nie odnajduje auta i pokazuje że niby jest w Austrii a nie na podwórku pod domem u mojego taty. Włączam trasę, nic się nie dzieje nie startuje. Może ma to jakieś znaczenie dla zegara?
-
Jak masz podpięte navi to zegar ustawia się automatycznie. Brak możliwości ustawienia ręcznie. Ponieważ jak widać coś nie działa Ci navi to i zegarka nie ustawi. Odepnij czytnik i po paru minutach ręcznie ustawisz zegar.
-
Nawet jak navi działa to muszę zmienić strefę czasową i letni/zimowy czas żeby po chwili załapał prawidłowy czas. Sam z siebie nigdy nie ustawi. Oczywiście mowa o sytuacji po rozpieciu aku.
-
U mnie tak samo jak u kolegi wyżej ;)
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
-
Tak, z tą strefą też tak mam.
-
Dzięki za podpowiedzi...przekażę dalej :) Jest jakiś trop...rezygnacja z navi i jej odpięcie...a może zadziała :)
-
można odpiąć navi, map na naszą ojczyznę brak.
-
Od roku miałem zegar wskazujący godzinę kompletnie z d...
Natchniony Twoim tematem, stojąc w korku wlazłem dziś w menu od ustawiania czasu.
Po włączeniu funkcji "offset" ustawił się właściwy czas. Próbowałeś tego?
-
Offset to właśnie zmiana strefy czasowej. Jednak jak navi ci nie działa to nic nie da bo będziesz miał przestawiony zegarek nie tylko o pełne godziny :) zawsze możesz zresetować aku o okrągłej godzinie :P
-
To też jest myśl. Miałem tak zrobić, ale szkoda było mi kasować przebieg z ics-a ;)