Po wymianie wtrysku moja Bella pali tylko na 3 cylindy.wygląda na to że nowy wtrysk nie podaje paliwa?moje pytanie brzmi czy potrzebne jest kodowanie wtryskiwaczy?jeśli tak to jak to zrobić?
Printable View
Po wymianie wtrysku moja Bella pali tylko na 3 cylindy.wygląda na to że nowy wtrysk nie podaje paliwa?moje pytanie brzmi czy potrzebne jest kodowanie wtryskiwaczy?jeśli tak to jak to zrobić?
Bez kodowania powinno pracować od razu a z kodowaniem bardziej optymalnie. Oczywiście dotyczy to tylko JTD. W benzynie od strzała ma pracować.
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Kodowanie jest potrzebne ale wtrysk nawet jak nie jest zakodowany to i tak powinien podawać paliwo [emoji3] kodowanie daje tylko to że wtrysk podaje odpowiednią dawkę a bez tego też pracuje
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
Komputer pokazuje blad P270 a ma iskre a po odlaczeniu cewki nic sie nie zmienia.mam wrazenie że na chwile sie włacza a zaraz potdm sie znów odłacza ten 4 wtrysk
2.0 JTS z 2003 roku.benzyna
Wymiana przeprowadzona i wtryski pięknie działaja.Komputer nie pokazuje żadnych błedów a Bella nadal kopci (co prawda już mniej) na szaro i śmierdzi spalinami [emoji20]
Wysłane z mojego Tapatalka