-
3 załącznik(i)
Deska rozdzielcza
Hej, proszę o podpowiedź co mogę zrobić z taką fuszerką. Jakiś czas temu żonie w Mito zaczął odchodzić materiał z deski rozdzielczej, parę dni temu zerwała go myśląc, że zostawi plastik który jest pod spodem. Pod tym materiałem jest jednak dramat (jak na zdjęciach), w jednym miejscu jest pęknięta. Co teraz można z tym zrobić? Jakaś regeneracja, wymiana na nowy (jakie koszty), albo jak to zamaskować żeby jakoś to wyglądało (folia, malowanie itp? nie mam pojęcia co z tym zrobić :) ). Z góry dziękuję za pomoc.
-
O ja pier.... to wygląda jakby deska była po wypadku :-(. Wg mnie zerwać wszystko, polakierować podkładem i nakleić nową powłokę. Nie wie czy nie lepiej podjechać do tapicera samochodowego może on coś doradzi. Można też zapytać się firmy oklejającej samochody. A tak na marginesie auto było bite ?
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
-
Bite było na pewno, na szczęście to już wiedziałem przed zakupem i za auto zapłaciłem adekwatnie do stanu, 2 lata już żonie dobrze służy bez żadnej usterki więc nie narzekam. Tylko te deska teraz bruździ w całym aucie :). Dzięki za podpowiedź, jak się sytuacja uspokoi z wirusem to chyba podjadę do tapicera, sam raczej nic nie zdziałam.
-
Jak ma być dobry efekt to faktycznie nic nie majzluj samemu, nawet nie odrywaj tego do końca. Jak się wszystko unormuje to skonsultuj od razu
-
A z jakiegos rozbitka nie lepiej kupic calą deske?Tapicer pewnie wyjdzie więcej.
-
czy to białe to szpachla?
-
Niezły bałagan. Deska widać że strzelona i zaszpachlowana... No nieźle. Zaraz odejdzie reszta. Imo najlepiej wyciągnąć starą i włożyć używaną - bez wystrzału.
-
Do 1000zl się zmieści z fajną deską bez strzału.Nie warto tej starej naprawiac.
-
Tak, to jest szpachla. To nic na razie nie zrobię, muszę czekać aż się sytuacja uspokoi.
-
Obszyć deskę czarna skórą z czerwonym szwem i bedzie ok.