Jestem przed zakupem amortyzatorów, chcę kupić coś twardszego, w ostateczności kupię bilstein b6, ale szukam czegoś jeszcze tańszego, może ktoś temat przerabiał i będzię w stanie coś doradzić i dać namiar na niedrogich sprzedawców.
Pozdrawiam
Jestem przed zakupem amortyzatorów, chcę kupić coś twardszego, w ostateczności kupię bilstein b6, ale szukam czegoś jeszcze tańszego, może ktoś temat przerabiał i będzię w stanie coś doradzić i dać namiar na niedrogich sprzedawców.
Pozdrawiam
Nie wiem czy wszystkie gtv mają to samo, ale kiedyś sprzedawałem Magneti Marelli i wychodziły tanio w porównaniu z konkurencją
Sasch - ok 650zł za kpl na tył o ile dobrze kojarzę
Mozna kupic KYB Gas A Just za ok 31funtow + VAT (15%) - do tylu
i KYV Excel-G za ok 55funtow + VAT (15%) do przodu.
http://www.buypartsby.co.uk/
jest jeszcze opcja zrobienia regeneracji amorków i dopasowania ich do siebie mam znajomych co w kjsach czesto to robia i musze powiedziec ze godne polecenia rozwiazanie
ja właśnie będę teraz regenerował wszystkie amortyzatorki
cenna za sztukę 120zł....myślę że warto:)
seryjne amortyzatory są rozbieralne?
kazdy amor jest rozbieralny....jesli chodzi o regeneracje
Jeżeli szukasz czegoś o lekko sportowym charakterze to jestem przedstawicielem firmy MTS TECHNIK wszystko dostępne jest w dobrych cenach a i nie porównywalne z seryjnymi amortyzatorami :)
Panowie może ktoś wie gdzie w Warszawie lub okolicach potrafią zregenerować amortyzatory na tył do gtv? Byłem dzisiaj u człowieka na grochowskiej i powiedział, że to są jednorazówki i nic się z nimi zrobić nie da.