czy używa ktoś części kagera ?
to jest chyba marka z grupy bosch`a... ale nie jestem pewny :cool:
mechanicy niby dobrze się o niej wypowiadają, ale zastanawiam się jak spisują się te części w AR
pzdr:patsak:
Printable View
czy używa ktoś części kagera ?
to jest chyba marka z grupy bosch`a... ale nie jestem pewny :cool:
mechanicy niby dobrze się o niej wypowiadają, ale zastanawiam się jak spisują się te części w AR
pzdr:patsak:
Z tego co słyszałem to Kager należy do Foty.
miałem kiedyś akumulator Kagera, ... teraz mam Centry :) A jak z pozostałymi częściami to nie wiem, nie używałem. W Focie się nie zaopatruje.
W mojej opinii coś pokroju 4maxa w IC, Harta w Harcie czy innych MaxGearów
gumki maja dobre;)
Mam zakupione dwie pompy wody w Focie pod nazwą KAGER , jedna jest zamontowana w aucie druga leży bo nie pasuje do mojego silnika ( żle dobrana) ma dobre podzespoły łozysko SKF i metalowy wirnik i nie ma jak dotąd żadnych problemów . Części Kagera są dobre pod warunkiem że są złożone na dobrych i markowych podzespołach
Ja miałem wahacze górne tej firmy i padły dosłownie po kilku tysiącach.
Mechanik u którego "serwisowałem" Alfę wychwalał je pod niebiosa, bo miał je u siebie:)
Ze swojego doświadczenia nie polecam tej firmy i tego mechanika którego kiedyś polecałem w innym temacie ;)
Dziwne jest też to, że sprzęgło valeo które było w 100% oryginalne dałem do założenia i po 15 tysiącach zaczyna mi się ślizgać.
Szkoda że nie można tak sobie zajżeć i sprawdzić czy rzeczywiście to sprzęgło siedzi w mojej Alfie :(
hmm no ja tylko gumki zakladalem, a powiedz mi sprzeglo z kolem 2masowym zmienione?
Sprzęgło było same wymieniane ponieważ dwumas miałem podobno w bardzo dobrym stanie.