Witam szukam namiarów na sklep który ma dostęp do sportowych sprężyn do AR 33 ?? Moze posiada ktoś z was jakis adres,telefon badz tez link?? Byłbym wdzięczny za pomoc:) Nie muszą to być koniecznie Jamexy
Printable View
Witam szukam namiarów na sklep który ma dostęp do sportowych sprężyn do AR 33 ?? Moze posiada ktoś z was jakis adres,telefon badz tez link?? Byłbym wdzięczny za pomoc:) Nie muszą to być koniecznie Jamexy
Napisz z zapytaniem do nich http://www.allegro.pl/item193747701_...romeo_156.html posiadają dość szeroki asortyment, może Ci skądś wygrzebią.
dowiadywałem sie u nich,jak tylko będą mieć to mają mi dać znać ale to już dosyć dlugo trwa i poszukuje jakiegos innego sklepu w ktorym moze szybciej dostane sprezyny
ja polecam eibach jakby co..
Cytat:
Napisał Brzoza
To znaczy że nie mają bo i ja zbieram się do kupna nowych sprężyn i myślałem włąśnie o tym sklepie.
A te EIBACHY gdzie można kupić??? no i w jakiej cenie?
gdyby co to ja mam dostep do sprezynek firmy jamex w dost chyba dobrej cenie ale nie pamietam jaka była ostatnio
Jeśli możesz to daj jakieś namiary, albo chociaż ile trzeba wydać na te sprężyny ? :)Cytat:
Napisał Strzala_1
Robię wymiane amorów to i możed sprężyny wymienię :wink:
oki jutro sie dowiem jaka jest dokładnie cena a sklep jest u mnie w miescie co to posiadaCytat:
Napisał AR_33
"Strzala_1" dowiedziałeś się coś o tych sprężynach???
Kolega zajęty, albo nie ma czasu :wink:Cytat:
Napisał lejek20