³≈jakiej firmy przepływomierz do 156 czy ktoś już wymieniał bo ceny sa od 150 zł [getz] do 250 zł [bosch} czy jest pomiedzy nimi jakaś różnica, jaki jest najlepszy
Printable View
³≈jakiej firmy przepływomierz do 156 czy ktoś już wymieniał bo ceny sa od 150 zł [getz] do 250 zł [bosch} czy jest pomiedzy nimi jakaś różnica, jaki jest najlepszy
Lepiej szybko zapomnij o tym badziewiu z allegro - wygląda tak samo, nazywa się tak samo tylko nie działa tak samo jak oryginał. Skończy się i tak tym że będziesz musiał kupić oryginalnego boscha za 450zł
a gdzie mogę go kupić w serwisie
nieda rady taniejCytat:
Napisał Maciek-156
Serwis moze z Ciebie wycisnac wiecej, sprobuj INTERCARS, za 320 Bosha powinienes dostac.
no przecie na allegro tez bosha z gwarancja handlują :?: :?
A moze napisz do goscia z naszego forum u ktorego wiele osob kupowalo przepływke, Qlo z warszawy, ja kupilem jakos w lutym i jestem zadowolony. Kosztowała około 280zł, juz nie pamietam. Jest produkcji GM.
Fura śmiga :mrgreen:
ja na Boscha (250zł) z Allegro nie powiem póki co nic złego, W sklepie chodzą po ok 320. więc czy to rzeczywiście dwa zupełnie inne Bosche??
dzieki wielkie
Wymieniłem przepływkę w moim aucie na nową i d..a, gorzej niż na starym. Silnik przymulony, nie wkręca się na obroty, na wolnych obrotach falowanie. Reset komputera robiłem. :|?: