Witam mam zamiar nabyć 75 3.0 v6. Na co zwrócić uwagę? Na pewno są do wymiany tarcze i klocki Jaki to może być koszt? Jak jest ze skrzynią biegów czy są części i jak jest z trwałością mechanizmu różnicowego LDS ?
Printable View
Witam mam zamiar nabyć 75 3.0 v6. Na co zwrócić uwagę? Na pewno są do wymiany tarcze i klocki Jaki to może być koszt? Jak jest ze skrzynią biegów czy są części i jak jest z trwałością mechanizmu różnicowego LDS ?
Dzięki za pomoc, alfinke kupiłem i tak
Byl juz chyba taki temat o 75... Pamietam tylko o sprzegle, bo jest "troche" drogie...
Kupiłeś srebrną z Warszawy 3.0 V6
ile zapłaciłeś jeżeli można wiedzieć ??
Co do sprawdzenia trza wszystko sprawdzić, a w szczególności wał napędowy ( łączniki wału czy nie są spękane oraz korozja progi, podłoga bagażnika, tylne nadkola,łączenie błotnika z progiem .
Pozdrawiam
P.S oraz stan synchronizatora biegu 2 ( na pewno zgrzyta 2 ale to już prawie standard )
Pokaż tę Alfinę <skacze>
To ta co ją licytowałeś stan całkiem niezły, a kupiłem z myślą o renowacji. Samochód stał 10 lat więc może mechanicznie nie bedzie źle. Własciciel twierdzi że wszystko ok.
To ta co poszła za 600 euro ????? daj wiecej fotek
Nie wiem o jakiej piszesz ale na pewno to nie ta. Ja kupiłem w wawie a fotek na razie nie mam
Skad w Wawie i ja nic o niej nie wiedziałem :shock: :|?: jakiego koloru ona jest ??
Za rzadko przeglądasz allegro ogłoszenie wisiało ok 12h :mrgreen: