Proponuje jak w temacie spotkanie z grillem oczywiście jak pogoda dopisze.Miejsce do obgadania myślę nad chociwlowską lub głebokie na godzinkę 12.00,z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,życzę Wszystkim zdrowych,wesołych i smacznego jaja:)
Printable View
Proponuje jak w temacie spotkanie z grillem oczywiście jak pogoda dopisze.Miejsce do obgadania myślę nad chociwlowską lub głebokie na godzinkę 12.00,z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,życzę Wszystkim zdrowych,wesołych i smacznego jaja:)
Jeśli pogoda będzie okej i bella na chodzie to oczywiście sie piszę z rodzinką, ewentualnie sam... :)
Miejsce dla mnie w sumie obojętne, może być chociwelska, ciepło sie robi to będzie można zapewne na dawców nerek popatrzeć :banghead:
A gdzie dokładnie jest to Głębokie ?? :)
Głębokie jest jak się jedzie na Police... wejdz na mapę na necie i Ci pokaże dokładnie.
Jak na razie widać słabe zainteresowanie, ale to chyba dlatego że święta :)
Smażyć się na patelni chociwelskiej to żadna przyjemność jak i patrzenie na "dawców"
Jak na razie widać słabe zainteresowanie, ale to chyba dlatego że święta :)[/QUOTE]
Nom narazie wieje stypą,zobaczymy po świętach czy będą chętni,jak ni to odpuszczamy.Dobrze że chłopaki z bmwklub.szczecin nie próżnują,co środę można skoczyć do lokalu i się piwa napić;)
Dachu, ja Ala i Tymek jesteśmy bardzo zainteresowani grilkiem i zdecydowani.
Pogoda będzie śliczna :)
Odnoszę wrażenie że chyba nie macie ochoty grillować.