Polerowanie - Warszawa i okolice
Przejrzałem, już wszystkie tematy o polerowaniu lakieru ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, więc pozwalam sobie założyć kolejny temat ;)
Czy ktoś zna, korzystał z usług, poleca, odradza jakąś firme w Warszawie lub okolicach (Pruszków, Grodzisk, Brwinów etc) która wypolerowała by porządnie lakier? W zeszłym roku polerowałem inny samochód po prostu u lakiernika i wyszło to średnio. Wiem, że są firmy które zajmują sie tylko odnową lakieru, więc może ktoś poleci którąś konkretną?
Pozdrawiam
Tak temat "renowacja odnowa lakieru" jest troche nizej ale nie chodzi mi o "jak to zrobic samemu" tylko o sprawdzoną firme.
Tania Polerka w okolicach Warszawy
Siema ostatnio bylem ze swoja Alfe 156 u kolesi ktorzy zamuja sie polerka bo niestety lakier juz nie ten i trzeba bylo go odswierzyc... Chlopaki urzeduja pod Warszawa niedaleko Piaseczna. Niedawno otworzyli swoj biznes wiec i ceny sa konkurencyjne. Firma nazywa sie Fancy Detailers polecam naprawde warto. Jesli bylby ktos zainteresowany zapraszam na strone chyba od niedawna dziala FancyDetailers.pl