Witam od niedawna do mojej kolekcji dołączyła 164 pytanie moje jakie świece polecacie do Twin Sparków gdzie można je dostać narazie są założone zwykłe a chciał bym wrzucić tam coś naprawdę dobrego..
Printable View
Witam od niedawna do mojej kolekcji dołączyła 164 pytanie moje jakie świece polecacie do Twin Sparków gdzie można je dostać narazie są założone zwykłe a chciał bym wrzucić tam coś naprawdę dobrego..
Coś naprawdę dobrego to oryginały NGK. Tylko, ze to też coś naprawdę drogiego. Poza tym, jest masa niewiele gorszych i naprawdę kiepskich - tyle było o tym tematów na forum...
szkoda ze kolega ma 8v a ty 16 v gdzie sa rozne swiece.....;)
no a co myślicie o tych świecach które zamiast jednego pręcika(nie znam fachowej nazwy) mają cztery w miejscu gdzie przeskakuje iskra takie były wkręcone do tej pory ale czas je zmienić wiec nie wiem czy szukać takich samych czy wożyć zwykłe jakieś tylko że lepszej firmy na Champion?
Chodzi Tobie pewnie o dwu- lub więcej elektrodowe. Czasem to się sprawdza, a czasem można sobie pogorszyć. Najlepiej kupić te co są w katalogu. Dobrej firmy i będzie dobrze. Jak będziesz kupował NGK to sprawdz żeby były "Made in Japan", a nie "...France"
załóż zwykłe NGK .. jedno-elektrodowe.. odpuść inne wynalazki bo może się źle skończyć ..
ja mam 8 platynowych
Zdecydowanie NGK - BCP6ES lub NGK V-Line nr 17
Odradzałbym NGK V-LINE. Słuszny wybór to BCP6ES NGK.