Witam.Może mi ktoś z Kolegów powiedzieć coś na temat amorów olejowo-gazowych włoskiej firmy DACO :?: Warto je zakładać :?: :?:
Printable View
Witam.Może mi ktoś z Kolegów powiedzieć coś na temat amorów olejowo-gazowych włoskiej firmy DACO :?: Warto je zakładać :?: :?:
Jak dla mnie to liczy się tylko Kayaba, Bilstein i Sachs.
Jeżeli nie zamierzasz długo jeźdżić bellą to możesz zaryzykować.
Jak dla mnie nie warto
a dla mnie warto, doś dobre amorki choć firma mało znana.
a możecie się wypowiedzieć na temat amortyzatorów firmy MAGNUM bo mam zamiar takie założyć do Siebie?
DACO robi tez chyba tarcze i paski tak wiec nie jest chyba tak zle.
Przerabiałem takie historie w różnych samochodach i jedno jest pewne - dla różnych marek są różne technologie dla materiałów z których wykonane są poszczególne części. Są producenci którzy specjalizują się w danych markach m.in. dla tego że robią części do samochodów na pierwszy montaż i takie części są najtrwalsze.Cytat:
Napisał Lesio
Wracając do tematu firma DACO jest mało znana i może ten fakt zmusza ją do robienia części o większej trwałości za przystępną cenę.
Grzelutek podaj jakieś konkrety czyli ile miałbyś zapłacić za te amorki, jaką gwarancje daje producent a spróbuję porównać to z innymi producentami i wtedy powiem Ci czy warto, jeżeli chcesz oczywiście:)
Częściami zamiennymi do samochodów zajmuję się już długi czas, zresztą ponad dwa lata prowadzę działalność w tym zakresie więc mogę coś na ten temat powiedzieć.
Amorki na przód do AR 155 - 90 zł szt - 2 lata gwarancji.
Są podejrzanie za tanie :>
Sprawdź czy na pewno to cena za przód.
To cena na Allegro.Sprzedaje jakiś sklep.
Dokładnie tak samo myślę.Cytat:
Napisał grzelutek
Jeśli się nie mylę to do 145 są takie same amory i ostatnio sprawdzałem ceny z upustami (czyli porównywalnie do cen na allegro) i przód np KYB kosztuje prawie 400 zeta sztuka.
Cena wygląda jak za tyl. Ja w zeszłym tygodniu za amory na tył KYB zapłaciłem około 70 zeta sztuka po rabatach 8)