-
przednie fotele-podmiana
Witam...zastanawiam sie nad zmiana calej tapicerki w swojej 155 na skorzana i mam kilka pytan...moze ktos pomoze:-)
Czy fotele(niestety nie mam juz 164) z 164 mniej wiecej spasuja gabarytowo do 155? wymiarowo? bo szyny bym i tak zmienil
Ma ktos fotele do 164? zmierzyl by moze dlugosc i szerokosc siedziska w odpowiednich punktach
Czy tapicer dobierze identyczna skore na kanape jak w przednich fotelach?
-
Nie wiem czy podejdzie , ale powiem Ci ze tapicer skasuje Cię ładnie za tylną kanapę .
Ja zrobienie boku ( siedzenia kierowcy , tak gdzie zawsze się wyciera ) + obszycie podłokietnika ( ale gnida go tylko skleił ) zapłaciłem 220zł .
Tapicer z Jaworzna :) ale fotel przedni zrobił elegancko :P
-
hehe dlatego bede jezdzil i ustalal koszty...tapiecerow w KRK i okolicach jest sporo...w samym Kraku okolo 20.
-
Kolega nawet z tego forum ma fotele z Alfy 164 w Lancia Dedra SW integrale, możesz go sobie znaleźć, ale już kupował z takimi.
-
aha...zatem spasuja:) temat do zamkniecia
-
ten koleś ma fotele do 164 na sprzedaż. podejzewam ze bardzo je tanio odda tel do niego 693407414 ja mam skóre do 155 ale do naprawy.
-
do naprawy tzn? do zszycia? jaki kolor? grzana?
-
bez elektryki jasna beżowa skóra , nie jest nigdzie przecięta a pęknięta na wylot, po prostu ma dużo małych pęknięć w których zebrał się brud któego wymycie i tak nie da pozytywnego efektu. Na allegro sa nawet specjalne rodki do tego, po prostu wlewasz w te pęknięcia środek pod kolor skóry a potem całe malujesz takim dziwnym lakierem. tak własnie naprawiają stare skórzane pokrycia starych foteli samochodowych ak i mebli.
-
witam podczepiam sie pod temat żeby nei zaśmiecać - czy fotele Recaro z Alfy 33 beda pasowały do 155 ??
chce ktoś ew takie kupic ?? :)
-