-
Do posiadzaczy 166
Witam!
Jest to mój pierwszy post na tym forum. W związku z tym pozdrawiam wszystkich odwiedzających i innych miłośników włoskiej motoryzacji.
Moja alfa to 166 3.0 V6 automat rok 1999 + zmieniarka CD i nawigacja system G2
Mam problem z ICS. Nie mogę ustawić daty i godziny - zacienione pole w menu.
Podobno ta funkcja aktywuje się po włożeniu płyty CD z mapą do czytnika nawigacji.
Próby zaciągnięcia mapy z netu spełzły na niczym.
Wobec powyższego proszę "ludzi dobrej woli" i posiadaczy CD z mapą (kraj obojętny) o skopiowanie rzeczonej oraz przesłanie na mój adres.
Oczywiście pokryję wszystkie koszty i stawiam <piwo> przy okazji.
-
-
Pewnie, że może być mapa Włoch ale biorąc pod uwagę rocznik Twojego auta to masz system G3. Nie wiem czy będzie chodzić w G2. Dzięki za zainteresowanie.
Może ktoś uporał się z ustawieniem daty i godziny w inny sposób?
-
Chyba że tak to co innego, chcesz to Ci wyśle, spróbować nie zaszkodzi.
-
Wyślij, jeżeli możesz, to spróbuję. Adres wysyłam na email.
-
Ok jutro wyśle bo dzis juz nie dam rady.Pozdrawiam.
-
Wielkie dzięki!
Płyta doszła dzisiaj, niestety tak jak myślałem system nie rozpoznaje tego CD.
Chciałbym pokryć koszty. Matt21 zaproponuj jak to zrobić.
Jeżeli jest ktoś chętny do mogę wspomniane CD przesłać dalej.
Ponawiam również prośbę do posiadaczy 166 rocznik 2000 i niżej z nawigacją o skopiowanie płyty z mapą
-
O widzisz, doszła to super :D , sorki ze tak pozno wysłałem ale mam sporo spraw na głowie. Co do kosztów przesyłki to daj spokój Ty masz 166, ja mam 166 wiec trzeba sobie pomagac :wink: Pozdrawiam.
-
masz g2,g3 od rocznika 2003,z zegarem też mam problem ,ale ustawił się automatycznie
podczas wyjazdu nad morze(polskie)mapa płytya beneluX.po odłączeniu zasilania nie zaktywował się,alfy z wbudowaną nawigacją niemają ręcznego ustawiania daty i godziny,sterowanie z satelity
-
ja mam z navi i da się ustawić samemu godzinę