mam do wymiany lewy drążek kierowniczy. jakiej firmy polecacie? na allegro znalezlem w cenach od 32zl do 159. chce kupic taki zeby sie dobrze sprawowal, ale zeby niebyl zbyt drogi.
Printable View
mam do wymiany lewy drążek kierowniczy. jakiej firmy polecacie? na allegro znalezlem w cenach od 32zl do 159. chce kupic taki zeby sie dobrze sprawowal, ale zeby niebyl zbyt drogi.
Cały drążek czy tylko końcówka? Nie kupuj Qap, Fast i najtańszych. Oczywiście TRW było by najlepiej ale Delphi i Lemforder też są ok.
potrzebuje sam drążek lewy bez końcówki. ma jakies znaczenie lewy czy prawy są inne czy to wszystko jedno?
Nie ma różnicy w drążkach.
ok, wielkie dzieki. znalazlem jeden firmy delphi. tych innych niema na allegro.
a co z firma TEKNOROT ?
właśnie a co z firmą TEKNOROT bo znalazłem trakowy drążek kierowniczy tej firmy a też muszę zmienić i jeszcze jedno łącznik drążka jest razem w zestawie z drążkiem kierowniczym ??
TEKNOROT firma bodajże Turecka ale słyszałem pochlebne opinie ,chociaż osobiście wstawiłbym coś z TRW lub Vema
Teknorot - Polcarowska marka, nienajwyższej jakości.
Co do polecanych drążków to, standardowo, potentaci jeśli chodzi o elementy zawieszenia:
TRW, Lemfoerder, a także takie firmy jak Delphi, Febi czy Moog.
Ale nie wiem który z nich miałby kosztowac 159zl, skoro TRW oscyluje w okolicach 100zl
Kolego ufo1009 to twoja ta alfa na zdjęciu.
gdzie ją kupiłeś.Też się do niej przymierzałem żeby kupić ale jak stała w komisie w kluczborku.