-
Hallo Grudziadz
Witam,
Chciałbym zakupić oglądnąć Alfę w tym mieście, mianowicie:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14076970
i teraz kilka pytań:
1. Czy znalazłyby się osoby, które mogłyby mi pomóc w oględzinach,
2. Jakie są opinie o ASO Fiata "AUTO - DUET Piotr Zarębski Sp. j." warto jechać tam przetrzepać auto?
3. Czy na miejscu jest jakiś porządny mechanik, gdzie możnaby było od ręki wymienić rozrząd? W moim mieście chyba łatwiej serwisować Priusa niż Alfę ;)
Pozdrawiam
-
Myśle że ja bym dał rade wyskoczyć i zobaczyć to auto kwestia w jakich godzinach 10-18 pracuje.
Co do aso fiata w gdz to roznie. generalnie sporo ludzi nie poleca ich. drodzy strasznie. lepiej juz chyba na ogledziny ustawic sie z firma sadowski maja stacje kontroli pojazdow i mechanik odrazu tez. pytanie co chcesz sprawdzac...
A co do rozrzadu hmm tez by sie cos znalazlo:) jest paru mechanikow co ogarnia alfy.
-
Byłbym wdzięczny, jeżeli nie wymagałaby większych nakładów na doprowadzenie do igły, to brałbym ją nawet jutro!
Chociaż mi osobiście wygląda na wypicowaną na sprzedaż, ale może właściciel był alfaholikiem ;)
-
z tymi komisami z grudziądza to ostrożnie, bite strasznie tamtejsze auta są jak cos w stylu gniezna..
-
ewentualnie jakbym był w domu to tez słuze pomocą...jestem z okolic g-dza,...
-
Jakby ktoś z Was mógłby rzucić na nią okiem, to do Grudziadza bez 0,7 nie przyjeżdżam ;D
Chociaż to miasto nie najlepiej mi się kojarzy - sąd pracy -> MAT S.A. ;/
-
w nastepnym tygodniu bede jechał ze swoja do g-dza w sprawie szybek do przyciemnienia to moge ja luknac jak nie zapomne...
-
gdzie ona stoi? moze jakos po godzinach pracy bym skoczyl zobaczyc..
-
jak ostatnio patrzyłem to srona wygasła, widziałem w czwartek pod praktikerem chyba ta sama ale nie ma foto ze stronki do porownania...nie pamietam czy ta z ogłoszenia miala nie pomalowane lusterka...
-
no ja tez wlasnie widzialem ze nie aktywne i dlatego napisalem gdzie stala;p