Cytat:
już z hida się wyleczyłem.
Zamontowałem u siebie i na jednym i drugim kloszu mniej więcej po środku jest snop swiała (po regulacji) który wali w przednią szybe auta z ok 20 metrów znaprzeciwka. WYeliminowałem go dopiero po złaożeniu brewek które wyglądają jak psu spod ogona.
tak więc szybko hidy wyciągłąem.
po czym po prosbie o fotki nagle okazuje sie ze wcale ich u siebie nie zakladales tylko u kolegi :/
Cytat:
co do hida który montowałem to był to 6k i chyba 12k (wpadajacy albo w lekki róż albo to ja mam przewidzenia)bo probowałem dwa. Wraz ze wzrostem temp efekt tego odbłysku się pogłębiał. Jak już mówiłem kumpel, który pracuje na szrocie maił dwie brewki z AR i je zarzucilismy wtedy światło padało ok. To napewno był D2S a kupic ich nie kupiłem były na probe bo montuje je na wozie kumpel.
Na innym forum z kolei wypowiadasz sie ze carbonowa maska jest delikatna i matowieje od uderzenia kamieni co przynajmniej teoretycznie jest malo prawdopodobne i jest calkowitym zaprzeczeniem tego co opisuja inni uzytkownicy chociaż by carbonowych plyt pod silnikiem ( podobno sa wytrzymalsze od blachy i nawet zetkniecie z asfaltem nie pozostawia na nich wiekszych rys )