Ik@r po raz 18-ty już organizuje zlot miłośników włoszczyzny.Jak zwykle będzie wiele atrakcji oraz zabawy.Miejsce jak zawsze dostarczy wiele niezapomnianych wrażeń.Góry Sowie to bardzo ciekawa i piękna okolica.
Printable View
Ik@r po raz 18-ty już organizuje zlot miłośników włoszczyzny.Jak zwykle będzie wiele atrakcji oraz zabawy.Miejsce jak zawsze dostarczy wiele niezapomnianych wrażeń.Góry Sowie to bardzo ciekawa i piękna okolica.
ale to piszesz żeby się pochwalić czy co? bo tutaj żadna konkretna informacja nie padła..
wrzuć chociaż linka
eee to chyba nie przyjade to nie brzmi jak zaproszenie pewnie tylko dla ludzi z klubu ikara jako najlepszy klub alfy romeo w polsce napewno wysłał reprezentacje na 100lecie do Mediolanu :)
Na razie tyle,więcej niebawem ; http://varsavia.cuoresportivo.pl/for....php?p=341#341
brzmi ciekawie będę napewno śledził temat. dzięki za info
p.s. jak coś więcej będziesz wiedział dawaj znać ;)
To bardzo ciekawie sie zapowiada jak juz powiedzial kolega post wyzej. Ciekawy jestem co z tego bedzie ;) bo z mila checia bym sie wybral :P
pozdrawiam
W IKARZE zaczynałem przygode z Alfami 1810nr- niestety głucha cisza tam panuje wiec mysle ze na czas obecny najlepszym Klubem jest ;;; ALFAHOLICY- co do Mediolanu to jakoś z Ikara niespotkałem Nikogo poza Alfa Pomorze- ,których gorąco pozdrawiam heheh. ale nieodradzam zawsze fajnie sie spotkac z miłosnkami Alf... :)
jedno słowo "najlepszy" - i jaki odzew :P:P
dla każdego co innego jest najlepsze i to chyba rusza ten temat ;)