jak w temacie, orientuje sie ktos?
Printable View
jak w temacie, orientuje sie ktos?
Ale która kierownica? Po FL czy przed? Po FL Powinna pasować od 156 i tych 147 z równomiernym wieloklinem w kierownicy ale przed FL nie pasuje. Są inaczej umiejscowione wejścia kostek z kablami i nie wiem czy wieloklin też nie jest inny bo nie próbowałem nigdy takiej przekładki.
ostatnio mieliśmy ubaw ze 147 na sprzedaż z kierownica od 156
az tak trudno dostać kierownicę od 166 zevy tak kombinować ?
po prostu mnie sie podoba ta kierownica cała drewniana od 156 przed liftem, bo na tych drewnianych ze 166 nie wiem na jaką cholere dawali tą wstawke skórzaną ktora sie wyciera i ciezko kupić w dobrym stanie...
Ale drewniana ze 156 też ma wstawki skórzane. Jak chcesz to mogę Ci je obszyć w dowolnej skórze (mam też oryginalną z AR) na nowo ale chyba nie będzie to miało sensu, bo musisz mi ją wysłać. Poza kosztami przesyłki i groszami za obszycie tych elementów będziesz jakieś 3 dni bez kierownicy a to dość potrzebny element podczas jazdy samochodem...:)
moge drewnianą od 166 kierownice sprzedac ci za 40zł i sobie ją obszyj:) bo też jest troche przedarta na boku a zalega mi w garażu. jakby co pisz na pw.
Panowie ja mam identyczny dylemat. Czy kierownica multifunkcyjna FL z 156 będzie pasować do 166 przed FL ?
Będę wdzięczny pozdrawiam :)
Inne kostki, inne wejście na kable, może ocierać o obudowę kolumny i na dobrą sprawę nie wiadomo, jak się zachowa elektronika Airbag.
Czyli nie kombinować i lepiej zostać przy swojej poczciwej z multifunkcją ?
to jeszcze ja sie zapytam :) czy kierownica od 166 FL bedzie pasować do 166 przed FL ? Spodobały mi sie te srebrne wstawki w FL ale moze to chwilowe :)