witajcie
Mam mały dylemat poszukuję skrzynki do 155 1,8 8v, moja niestety odmówiła posłuszeństwa :(
Printable View
witajcie
Mam mały dylemat poszukuję skrzynki do 155 1,8 8v, moja niestety odmówiła posłuszeństwa :(
Proszę ja Ciebie 501172640 dzwoń tu gość będzie miał na bank ode mnie chyba chciał za skrzynie 300 złoty poproś jeśli możesz o skrzynie z siłownikiem sprzęgła on Ci pewnie dorzuci gratis a ja bym chetnie od Ciebie go odkupił w rozsądnej cenie co Ty na to? Dodam jeszcze że trochę trzeba się namęczyć żeby ją wymienić wiem bo ostatnio wymieniałem nie dawno i brałem skrzynie właśnie od tego gościa.
Dzisiaj powiedział mi 400zł + koszta wysyłki + ten siłownik... Zadzwonię jutro i zacznę targować bo po jego głosie wyglądało jakby nie mógł gadać za bardzo...
A co dokładnie stało się z Twoją skrzynia??
Co do wysprzeglika to nowy kosztuje 50zł :)
ponieważ nie za bardzo się znam to będzie mi ciężko to opisać.
Element wystający ze skrzyni łączy się z półosiąza pomocą czegoś jak przegub. To właśnie jego mocowanie od strony skrzyni jest zerwane (po jednej stronie) i przez to trochę się wytarła zębatka. Nie wiem czy ktoś to zrozumie... :)
Pewnie chodzi o mechanizm różnicowy :)
Z niego wychodza półosie.
dokładnie o łączenie mechanizmu z półosiami
a zapytaj się bez wysprzęglika goła skrzynia nie wiedziałem że wysprzęglik jest tak tani :P mi może obniżył dlatego że strasznie dużo części już od niego zamówiłem wiesz co a może się powołaj na kolegę z włocławka .
Stawiam piwko za dobry kontakt. Facet miły, konkretny i rzeczowy, skrzynię przysłał raz dwa. Na przyszłość polecam a Tobie alfasound_mania jeszcze raz dziękuję :)
Ile dałeś za skrzynie około 1000 zł /??