Czołem... kto już zmienił obuwie w swoich Bellach ? Na przyszły tydzień zapowiadają zimę ;)
Printable View
Czołem... kto już zmienił obuwie w swoich Bellach ? Na przyszły tydzień zapowiadają zimę ;)
ja już 2 tygodnie jeżdżę na zimowych. Po co mam później stać w kolejkach i marznąć jak jeżdżę praktycznie tylko do pracy i z powrotem po mieście.
A ja swoje na wiosnę (podczas wymiany na letnie) wyważyłem, napompowałem i leżą sobie w garażu.
Gdy tylko aura skłoni mnie do zmiany, to wymianę zrobię samodzielnie w godzinkę ;)
U mnie juz zimoweczki. Nie ma co czekac na kolejki. Niestety nie posiadam drugiego zestawu kol, takze samodzielna podmianka nie wchodzi w rachube. Lepiej posmigac na zimoweczkach ciut wczesniej, niz pewnego dnia obudzic sie z autem zasypanym "nieoczekiwanym" sniegiem na letnich gumach.
205/55R16 91H Yokohama W.Drive V902A u mnie. Jednak nie Viking, dużo jezdził nię będe, licze na wyrozumiałość zimy i pracowitość drogowców.
Ja wymieniam za 2 tygodnie - wcześniej nie mam jak.
W zeszłym roku czekałam do listopada i jak spadł śnieg to kolejki w warsztatach były na 2 tygodnie, więc dziękuję, już zmieniłam:)
ja dzisiaj właśnie kupiłem używane stalówki + opony :) własnie je pomalowałem więc jutro chyba już je założe :)