Mamy z Monika propozycje spedzenia milo ktores soboty w towarzystwie alfaholikow na kreglach i mamy pytanie czy wogule by sie ktos pisal na to i mniej wiecej ile bylo by chetnych zeby ustalic koszta i ilosc torow oraz termin zapraszamy wszystkich :)
Printable View
Mamy z Monika propozycje spedzenia milo ktores soboty w towarzystwie alfaholikow na kreglach i mamy pytanie czy wogule by sie ktos pisal na to i mniej wiecej ile bylo by chetnych zeby ustalic koszta i ilosc torow oraz termin zapraszamy wszystkich :)
Wstępnie w sobote mam wolne od uczelni i jakby coś się działo oczywiście popołudniu (bo jak mam wolne od uczelni to sobie do roboty pojade rano posiedzieć:D) to bym wpadł z Kasią się pobawić w kręgle :)
ps Piotras, od czasu jak na weselu MArshall'a bawiłem się Twoim tylnim znaczkiem uwziąłem się i naprawiłem swój który chodzi tak pięknie jak Twój :)
Dziękuje za zmotywowanie :D
ja bym sie pisal;pp ale w kregle mi sie niewidzi grac;pp chodz popatrzec mmoge:D:P
Ja powiem tak: bardzo bym chciał kiedyś do was wpaść, ale mogę tylko w tygodniu poniedziałek-czwartek w godz popołudniowych
No dobra no :D hehe :D No to dziękuje Ci Marshall także za to że miałeś wesele :D hehehe
Socik nie martw się, nauczysz się szybko :D to zbieramy ekipe zbieramy bo taki mini wypadzik napewno będzie fajniejszy niż codzienność domowa :D
Quatro nie piernicz tylko poświęć się ;D hehe
ps co do miejsca to.... w tym "u przewoźnika" to widze tylko 4 tory więc może być ciężko z wolnym miejscem w sobote w tej godzinie co planujemy być jeśli się uda organizacja :P
Może by tak do CLub Garaż w KAtowicach (obok Spiża, Punktu 44, km od Silesi City Center) jechać? są tam także 16 stołów profesionalnych do bilkarda oraz mini bar z parkietem na dyskoteke (wszystko w 3 osobnych salach).
Ceny także mniejsze a wystruj itp naprawde świetny
http://www.clubgarage.pl/
jesli byla by lista chetnych i byl; by termin wtedy dzwonimy do przeowxnika i sie pytamy sadze ze u przewoxnika byl by bardziej spokoj :) aczkolwiek kato tez by nie bylo zle . A wiec proponujemy 27.11.2010 godz 16 :00 ????? Kto by sie pisał ?
Lista:
1.Piotras + Monika
13.11.2010 od 16.00
i prawie każda niedziela (bo soboty uczelnia)
Lista:
1.Piotras + Monika
2. Izane(Lizany jak kto woli :P) i KAsia
27.11 pracuję na rano więc mógłbym dojechać najprędzej na 17.00 jeśli nic nie "wyskoczy" oczywiście...