Posiadam książkę napraw z ilustracjami , schematami elekt. itp.do tych nietypowych modeli, mogę wrzucać scany jeśli ktoś będzie potrzeboski ( opisy w jęz. angielskim )
Printable View
Posiadam książkę napraw z ilustracjami , schematami elekt. itp.do tych nietypowych modeli, mogę wrzucać scany jeśli ktoś będzie potrzeboski ( opisy w jęz. angielskim )
Jeśli masz taką możliwość t był bym bardzo wdzięczny :mrgreen: Jeden manual więcej nikomu nie zaszkodzi a przydać może się zawsze 8) .
To mogą byc skany robione z w/w książki , nie jest to plik tylko zwykła książka . Jak potrzebnyjest konkretny dział dot . Silnika 1.6 1.8 2.0 ,układu chłodzenia , układu zasilania , układu zapłonowego , przeniesienia napędu , schematy elektryczne i suplementy zmian z gażników na układ wtryskowy itd
i ja, JA :-D
Mechanika w skrócie 'to każdy widzi'...
ale ELEKTRYKA... to potrafi czynić w 75 cuda! to co do tej pory poznałem to własnym samozaparciem :oops:
mam jakieś schematy elektryczne ale są nieczytelne, jakby były jakieś przejrzyste do zrozumiania to ja umm.. BRDZO CHĘTNIE :-D
To są zwykłe rzędówki bez T.Sa
Znaczy ja dodałem, że TS tak na wszelki wypadek ale jak najbardziej stare rzędówki by mnie interesowały!
dobra pobawię się w scanowanie ale to troche potrwa, dziś już nie dam rady
Super, będę bardzo zobowiązany! :)
potrzebuję do ar 90 2.5v6 jakiś danych