alfa 166 2.4 jtd 2002 kutno
http://moto.allegro.pl/sliczna-alfa-...484595718.html
Panowie czy ma ktos blizej niz ja zeby podjechac obejrzec to auto ? mieszkam 40 km od poznania i mam ok 250km do zrobienia w 1 strone. dzwonilem do sprzedawcy, handlarz, sciaga auta, jednak nie o to chodzi zauwazylem ze blotnik z maska od strony kierowcy jest zle spasowany i zderzak ma troche inny odcien, byc moze wydaje mi sie ale chcialbym zeby ktos podjechal. sprzedawca mowil ze byl ten blotnik malowany(sprawdzali miernikiem) i byc moze zderzak byl wymieniony. tego nie ukrywal. poza tym mowil ze wymienil lozysko w lewym kole. auto podobno nie sciaga zawias w cichy. silnik tak samo w dobrym stanie. swieci jeszcze kontrola od poduszek ale mowil ze w ciagu 2 dni podjedzie na komputer(byc moze tylko styki). bylbym naprawde wdzieczny gdyby ktos mial blizej zeby podskoczyc, ewentualnie czy ktos kto zna sie na tych modelach bylby chetny zeby pojechac ze mna ? szukam auta dla siebie i nie ukrywam ze zalezy mi zeby nie kupic ostatniego trupa a po egzemplarz idealny moge isc do salonu... widze ze ten na zdjeciach jest zadbany :) czekam na odp