taki stan rzeczy zastalem w piatek rano :(
Printable View
taki stan rzeczy zastalem w piatek rano :(
kurczę - aż przykro patrzeć
bardziej niż złość to przykrość do mnie przemawia
pokaż jakie miałeś i może jakiś idiota wstawi na allegro za kilka dni
przyjechali spisali protokół powiedzieli ze to juz sie wczesniej zdarzalo w tym miejscu i pojechali...
Współczuję, u mnie skończyło się tylko kradzieżą nakrętek w poprzednim samochodzie bo całe szczęście wyszedłem o 5 rano do pracy a po rozmowie z policją straciłem resztki szacunku dla nich "wie pan tu nic nie wskóramy ale jeśli pan chce to.. itd"
czyli nic nowego w taki właśnie sposób działa nasza policja, niestety przykre to...
No nie wierzę...masakra...
miałeś chociaż jeden rodzaj śrubek zabezp. ?
na fachowców wiadomo nie pomogą ale na łebków mogą
o kurde kolego współczuje .tylko złapać i połamać mu łapy
Felgi ATS 16" i opony Dunlop wintersport 3D cały zestaw kupilem w listopadzie 2010 wszystko nówki. Nie moge poki co nigdzie zdjecia znalesc ale to byly takie na 12 szprych. Pierwszy raz zostawilem auto w tym miejscu na noc, normalne osiedle bloki w miare spokojnie wszedzie stoja samochody i take cos. Normalnie rano przezylem taki szok jak nigdy. Jeszcze mi cegłą próg uszkodzili. Najgorsze ze nie bylo jak go scholowac z tamtad, bo mieszkam w czestochowie i nie mialem letnich w Łodzi, ale z pomoca przyszli mi Panowie z Maredi i przywiezli kółka.
---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:48 ----------
wszystkie sruby byly takie same i to mnie wlasnie zgubilo, teraz mam jedna inna z jakas blokada
ja tam polecam zastosowanie np 2 kpl śrub zabezp. ( po dwie różne na kółko )
no ale teraz to już po ptokach - nauczka na przyszłość
może ujom rynce zgnijo