Jak w temacie..
poszukuje emblematu do kluczyków jak na załączonym zdjęciu. Mam 2 takie ale w żadnym nie ma emblematu i nie mam pojęcia skad takiego wziąć :(
Printable View
Jak w temacie..
poszukuje emblematu do kluczyków jak na załączonym zdjęciu. Mam 2 takie ale w żadnym nie ma emblematu i nie mam pojęcia skad takiego wziąć :(
Ja też potrzebuję :twisted: niestety dostałem tylko 1 kluczyk i też bez logo AR ;//
Nie wiem jakiej średnicy są loga Alfy w breloczkach do kluczy,które sprzedają np. na Allegro,ale może coś by dopasował.
A możę spróbować w firmach które produkują jakieś nalepki czy wypukłe loga.
masz moze namiary na taka firme?Cytat:
Napisał Lesio
podróba to podróba. napewno nie będziesz z niej do końca zadowolony.
a co to za problem popytać jakiegoś handlarza z allegro co ma pare alf na placu na części.?
Pare groszy co najwyżej weżmie - w sumie na takich pierdółkach nie zarobi.
demontaz takiego emblematu najczesciej konczy sie jego uszkodzeniem.. chcialbym kupic nowy :)Cytat:
Napisał csscss
A tak z ciekawości spytam: pewny jesteś że te dwa kluczyki które posiadasz są oryginalne? Ja mam tyko jeden oryginalny z emblematem AR, też tego typu, starszy od Twojego o jakieś dwa lata, ale jest dość ostro zużyty a ten Twój wygląda całkiem nieźle. Może oba masz dorabiane, dlatego nie ma logo AR. Jest chociaż jakiś ślad po kleju czy coś, po 10 latach powinny być trochę zjechane (jak mój). Widziałem takie jak dorabiałem drugi do swojej Alfy, u gościa co szlifuje klucze. Poza tym wydaje mi się że emblemat który mam u siebie jest trochę mniejszy niż wyżłobienie które widać na zdjęciu.
komplet kluczyków mam oryginalny (3 szt.). na jednym widac jeszcze pozostałości z tego emblematu (2-gi udało się wyjąć w całości). ktoś je poprostu wydłubał bo mu się podobały..
cała 164 jest tak zadbana jak te kluczyki (nie biorąc pod uwage tego ze logo nie ma) ;)
Miałem ten sam problem z emblematem i w prosty sposób go rozwiązłem. Logo AR idealnie pasuje do tego które jest umieszczone na książce instrukcji do samochodu (przynajmniej do tej którą ja dostałem). Wyciąłem logo z okładki, kropelka i po kłopocie :mrgreen: Dodatkowo jeszcze polakierowałem bezbarwnym lakierem wierzch i wygląda cacy :P