-
Skrzywiona alu
Skoro obiecano mi pomoc wszelaką :wink: w dziale powitalnym, to zacznę od pytania. Gdzie w Szczecinie prostuje się alufelgi (jeżeli w ogóle coś takiego się robi :roll: ). Przy zmianie kół na zimowe mistrz w zakładzie stwierdził, że jedna z moich alufelg jest skrzywiona. Czas zmiany butów na letnie nadchodzi nieubłaganie i chyba muszę zająć się tym 'problemem'... Z góry dziękuję za sugestie i rady. Pozdr. 8)
-
więc tak mierzyn na ulicy weleckiej sa dwa zakłady za centrum handlowym STER jeden jest po lewej stronie około 20 metrów z krzyżówką na stobno a drugi jest około 40 m za krzyżówką na stobno po prawej stronie
oraz Police ulicy nie znam ale wystarczy się spytac byle jakiego taksiarza jak dojechac do frankowskiego i po sprawie :)
-
Dzięki, to już jakiś kierunek :) Teraz już nie mam pretekstu, żeby sie tym nie zająć. Pozdr.
-
jeden z warsztatów znajduje się tez w Kluczu...dokładnych namiarów nie znam ale znajduje się na głównej drodze więc widac bilbordy reklamowe hehe jadąc w strone gryfina po prawej stronie jest ... :)
-
u mnie się okazało że też felga do prostowania. kto widział ten wie dlaczego ;)
-
-
Hehe pikero brechta ;D ale to nie jest smieszne !! ;P
-
dobrze że na spocie nie byłem świadom tego :twisted:
-
ja na spocie nie byłem świadom wielu rzeczy które wyszły w przeciagu tygodniowej eksploatacji :) ale dzis sytuacja się stabilizuje :)
heheh bobryt ta kierownica jest magiczna i już nigdy nie pozwoli ci wjechać w krawężnik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
Wybór padł na Mierzyn, zakład bliżej Szczecina. Wyprostowanie z wyważeniem to - bagatela - 90 zeta - z przechowaniem koła do bardziej letnich warunków na zmianę butów na letnie i preferencyjnymi :wink: kosztami wyważenia i zmiany pozostałych trzech. Dzięki za pomoc :)