pytanie jak najbardziej powazne czy w bagażniku tam gdzie jest oswietlenie powinno być jakieś obicie czy sama blacha
pytanie jak najbardziej powazne czy w bagażniku tam gdzie jest oswietlenie powinno być jakieś obicie czy sama blacha
Jest obicie ,najczęściej czarne, trzymane przez plastikowe zaczepy.;)
albo szare ( lub coś koło tego ) bo ja takie znam
np.
Załącznik 29512
ale :
oświetlenie nie jest " od góry " na klapie
niemniej jednak na foto powyżej widzisz jak powinien wyglądać bagażnik 156
gdyby jednak chodziło o inny element bagażnika 156 to pisz
ale tak czy inaczej całe wnętrze jest w takim właśnie obiciu
Jest obicie w podobnym kolorze jak całe obicie bagaznika, tylko kape ciemniejszym.
Chyba koledze DRACUSS666 chodziło o to obicie wewnątrz bagażnika tam gdzie znajduje się podświetlenie, nie o to na klapie bagażnika wewnątrz, niemniej jednak są prawdopodobnie ciemno szare (tak jak bocian mówi) i czarne tak jak u mnie, łatwo można je zdemontować za pomocą plastikowych zaczepów aby np. dostać się do 3 światła stopu, nieco wytłumi zapewne hałas z bagażnika ( jeśli lubisz tam kogoś wozić ;)) może nieco izoluje. Poza tym to pełni z powodzeniem funkcję estetyczną, bo tak ładnie obitego bagażu to w nie wielu autach doświadczysz. Pozdrawiam.
dziękuję za odpowiedzi i fotke no juz te na klapie mam dzisiaj dostałem za piwko:P ale to drugie tam jak ta lampka jest od podswietlenia bagazu , ktore trzeba zdemontowac aby wymienić zaroweczki w 3 stopie tej jeszcze nie mam i nie wiem wogole jak wygląda i jak na allegro czy gdzies indziej poszukać , dokladnie chodzi mi o wyciszenie zawsze ciszej w kabinie bedzie raczej bynajmniej tak mi sie wydaje :confused: a zapewne estetyke poprawi
Poczytaj na forum, nie koniecznie na allegro- ludzie sporo części sprzedaja i mozna je kupic na prawde za symboliczna cene. Tak jak ja sprezarke do klimy za 50zł :)
Jeśli będziesz szukał na Allegro, to po prostu znajdź jakiekolwiek części do AR i zorientuj się, czy sprzedawca ma ich więcej z demontazu. Zazwyczaj, jak ktoś sprzedaje rozbierane auta to ma wszystkie części, ale nie wszystkie wystawia.
OOOOOOOOOO, warto wiedzieć, że trafiają się takie okazje, bo mi padła, a ceny wahają się pomiędzy 300 a 600 zł.
Ej a gdzie jest to światło w bagażniku?? Mi tam nic nie świeci jak otwieram :(