Co o tym myślicie by się spotkać na zlot w tych dniach myślę ze można spotkać się obok kauflandu przy tym parkingu a następnie możemy się przejechać na suble a jeszcze później na paprocany myślę że by było bardzo fajnie ?
Printable View
Co o tym myślicie by się spotkać na zlot w tych dniach myślę ze można spotkać się obok kauflandu przy tym parkingu a następnie możemy się przejechać na suble a jeszcze później na paprocany myślę że by było bardzo fajnie ?
Jestem za. Obojętnie który dzień, mam na rano więc pasi, bella też pewnie będzie zrobiona.... Może większa ekipa by się uzbierała....
23 jestem na urodzinach u chrześniaczki takze odpada
ja jestem jak najbardziej za ..obojętnie który dzień ,,,tylko mam pytanie co to sa suble i paprocany ?:P ucze sie w Tychach ale oprócz city point i hotelu piramida nic nie znam hehe
Paprocany to jest jezioro koło Piramidy czyli wiesz gdzie, a Suble to region gdzie sa małe stawy na oś H, ale nie martw się, pojedziesz za nami to będziesz wiedział na przyszłość gdzie sa te miejsca:) A termin to prawdopodobnie 23 lipca godzina 16:00. Początek zlotu to parking koło Hali Sportowej (na przeciwko Kauflandu, na oś T). Ja bedę moją czerwoną dziunią, RALFTYCHY też ma się stawić swoja wisienką.Oby było nas jak najwiecej:)
I ja się chętnie pojawię :)
Chłopaki jak moja bella tylko będzie wyszykowana to i ja wpadnę :) tylko niech mi ktoś jakiś dojazd zapoda ;]
ja z Monika przyjade na chwilke po straszyć v6 heeee zarcik bo tak jak pislaem jade na urodzinki 23
Bartolomiusz999: Jak dojedziesz do Tychów jedynką od Katowic, skręć do miasta na pierwszych światłach w prawo(koło straży pożarnej). Dojedziesz do kolejnych świateł i na nich skręcisz w lewo. Potem cały czas prosto i na drugim rondzie pojedziesz w prawo. Jadąc prosto dojedziesz do następnych świateł już koło KAUFLANDU (będzie po lewej stronie)
Dzięki :) Jakby co to jeszcze na CB będę pytał ale widzę, że dojazd nie jest trudny więc myślę, że sobie poradzimy jakoś :)
A jutro wielki dzień :) odbieram niunię więc zajrzę na zlot na pewno ;)