Problem polega na odklejonej wykładzinie bagażnika (górna część) tak kupiłem kleiłem ją butaprenem na jakiś czas pomogło ale problem powraca.
Jakim klejem to najlepiej przykleić.???
Printable View
Problem polega na odklejonej wykładzinie bagażnika (górna część) tak kupiłem kleiłem ją butaprenem na jakiś czas pomogło ale problem powraca.
Jakim klejem to najlepiej przykleić.???
moze silikon bedzie lepszy ??
moj dziadek w uno ma kable z glosnikow przyklejone do tylniej polki na silikonie i trzyma dobrze...
Dość dobrze trzymają kleje żywiczne (epoksydowe).
tez mam ten sam problem, jak ktos ma na to sposob niech pisze :P
A nie moglibyście podjechać do tapicera może on wam pomoże za niewielkie pieniądze.
Kolega byl u tapicera jak mu podsufitka na glowe spadla i niestety w niczym mu nie pomogł. :( nie mial kleju do metalu tak mu powiedział ;)
A tak sobie pomyslalem o tasmie dwustronnej -moze by dala rade.
własnie taką tasmą juz probowałem, nic nie daje :wink:
A jakieś inne kleje niż butapren kolega wypróbował? Pozatym tam powinny też co jakiś czas być takie kołeczki plastikowe podrzymujące, może poszukać takich na jakimś szrocie wystarczy we wszystkich autach są one podobne.
panowie, pod tą wykładziną są otwory w blasze wiec można przez nie przepuscić długą opaskę plastikową kablową przebijając niestety wykładzinę ;// ale jest to jedyny skuteczny sposób bo ja również już wszystkiego próbowałem :)
U mnie czarny silikon zalatwil sprawe :-) i jest tiptop :-)