Kraków - cykliczne spotkania - kolejny spot w Maju
Witam wszystkich, w nawiązaniu do postu z pokrewnego tematu rozpoczynam nowy odnośnie kolejnego krakowskiego spotu, który (większością głosów :mrgreen: 2:0, mój się nie liczy bo i tak nie mam planów :wink: ) zaplanowaliśmy na niedzielę 11 maja godz. 15:00.
W zeszłą niedzielę zjechały się około 23 Alfy + 1 Maserati, parking wyglądał niesamowicie i spocik okazał się strzałem w dziesiątkę, było naprawdę super :D , co zresztą chyba wszyscy obecni potwierdzili.
W związku z tak niespotykaną frekwencją chcemy kontynuować te spotkania.
Plan na dziś podstawowy, czyli spotkanie w tym samym miejscu, grill tam gdzie był.
Dlatego wszystkich zainteresowanych zapraszam do dopisywania się do listy chętnych, i by nie robić zamieszania, każdy chętny pisząc posta w tym tamacie, kopiuje listę, wkleja do wiadomości, dopisuje swój nick (albo usuwa :cry: jak mu coś wypadnie ) i wysyła, myślę że tak będzie najprościej i unikniemy kombinowania z liczeniem, a lista będzie cały czas aktualna.
Mamy więc miesiąc na kombinacje i jak ktoś ma ochotę i możliwości załatwić jakieś atrakcje, typu kawalkada przez Rynek albo jakikolwiek pokaz naszych furek :D byłoby zaje8!$(ie.
I oby frekwencja dopisała przynajmniej jak w zeszłą niedzielę. :D
Wszyscy Alfisti mile widziani.
Tak więc dopisywać się i rozsyłać wiadomość, a nóż będzie nas więcej niż na Węgrzech :wink: .
Lista:
1. Lopezius (Krzysiek) 145 boxer - być może z kobietką (chyba że będzie pracowała)