-
ESZTERGOM - relacja :)
Cześć Wszystkim!
Założyliśmy nowy temat żeby w nim wpisywać wrażenia z VIII AlfaCity. Dziękujemy wszystkim uczestnikom za super weekend, a Robertowi za super noclegi :mrgreen: . Mamy nadzieję, że za max 4 lata takie AlfaCity będziemy mięli w Polsce ;)
Postaramy się jak najszybciej wrzucić jakieś zdjęcia.
Pozdro
Kate & FRED
-
weekend SUPER :D: Bajka !!!!!!!!!!!!!!! było zajebiście :mrgreen: a trasa :DDD widoki miodzio
-
Wszystko super... :) :) :) a jak takie coś będziemy mieć u siebie to na pewno lepiej to zorganizujemy :D ale weekend jak najbardziej udany i wszystko super :) foty będą niebawem :D
-
Właśnie wstałem :D Do domku zaleciałem o 2:30 :DDD
Ogólne wrażenia super z małymi zgrzytami ale co tam i tak nasza ekipa była najlepsza a wozy Robaka i Mariusza najpiękniejsze na całym zlocie :mrgreen: :mrgreen:
W drodze powrotnej jeszcze kilka kills'ów ale to w innym dziale :D
P.S. Piesek zaczął jeść i pić :D Nie odstępuje mojej żony na krok, a gdy jej nie ma wskakuje mi na kolana i liże w ucho :P
-
Było bajecznie, Esztergom jest piekny, pogoda dopisała, bazylika i plac przed nią imponujący, do tego te wszystkie ALFY :mrgreen: no i najwazniejsze-ludzie, nasza ekipa była rewelacyjna, szkoda ze tylko dwa dni były.
No i droga do i z Esztergom była ciekawa :) długa ale przyjemność jazdy w takiej kolumnie jest ogromna i widok ludzi oglądających sie za nami, a w szczególności za wypasioną Alfą Adama :)
Foty moze uda sie dzisaj jakies załączyc.
Mam nadzieje ze wszyscy bezpiecznie dojechali do domu, zwłaszcza Piotrek, Andrzej i ekipa rzeszowska,
pozdrowienia dla wszystkich i jeszcze raz ogromne dzieki za wyjazd :)
-
Było super :D aczkolwiek Wegrzy nie okazali sie tak goscinni jak sie spodziewalismy :?
Budapeszt wszystko zrekompensował oto kilka zdejec :D tylko szkoda ze do Budapesztu pojechaly tylko 4 Alfy :P
-
No ale może zdradźcie dokładniej co i jak. Bo póki co piszecie o jakiś zgrzytach, tylko że my nie wiemy o co chodzi :wink:
-
Bardzo fajny wyjazd i ile wspomnień, dzięki wszystkim za udany weekand
- super było Was spotkać ponownie - starą ekipę i oczywiście poznać nowych.
Jarek cały czas powtarza, że następna będzie Brera - jednak takie wyjazdy dobrze wpływają na ludzi :D
a tutaj kilka fotek, jak ktoś chciał film na DVD to pisać na PW.
http://moninika.fotosik.pl/
-
BartekL, zgrzyt polegal na tym ze MY chcielismy stanąc w centralnej alei a bratanki nie za bardzo chcieli nas tam wpuscic. Wiec wladowalismy sie na sam początek parkingu leżącego obok głownej alei tak by nas bylo widac i postawilismy nasze flagowe auta jako pierwsze co spowodowalo ze wokół nas było tyle zwiedzających ...ze w koncu po godzinie węgrzy zaproponowali nam przejazd na główną aleje :mrgreen:
moninika, Ty sie nie pytaj kto chce tylko przegrywaj i wysyłaj do nas bo juz czekamy :D
fred
-
Jak zwykle był to udany wyjazd w Waszym gronie. Dziękujemy Robertowi za noclegi jakie nam zarezerwował ,nie było okazji tego zrobić a warunki były super. Może nasi gospodarze nie byli zbyt gościnni,ale pewnie taka ich mentalność - trudno. Pewnie będzie możliwość kiedyś się zrewanżować za tą gościnność.