Jeżeli kogoś interesuje i go stać może warto się nią zaopiekować...>>KLIK<<
choć strona wizualna nie sugeruje super stanu....
Printable View
Jeżeli kogoś interesuje i go stać może warto się nią zaopiekować...>>KLIK<<
choć strona wizualna nie sugeruje super stanu....
ładna ładna, choć temacik nie w tym dziale kolego ;]
go there -> http://www.forum.alfaholicy.org/topi...nia-vt9153.htm
Ja bym się jednak upierał, że może tu:P Co prawda autko nie moje, ale dośc fajny rarytasik i myślę, że jeżeli ktoś jest miłośnikiem transaxle to właśnie tutaj zajrzy a do takich chyba jest kierowane ogłoszenie bo przyznajmy jako autko na codzień dość toto kłopotliwe mogłoby być....przynajmniej dla przeciętnego alfisti:)
Ciekawa kombinacja samochodu sprzed i po lifcie i do tego rok produkcji 1990. Prawdopodobnie jest to samochód pieczołowicie odremontowany na Arkuszowej, który sprzedany został ok 1,5 roku temu z tego co pamiętam za kwote ok 10 tyś.
Widać remont nie został wykonany należycie skoro właściciel sprzedaje to auto za 4 tyś. eeeeeeee a może się myle
Remont był wykonany dobrze, tylko właściciel przypadkowy. Nie był Alfistą który wiedział co ma.
Sorry, ale jeśli ktoś pisze w ogłoszeniu 75 Turbo o spalaniu to już sami wiecie co... :wink:
Hehe Bartek , wiem że cenisz sobie fachowców z Arkuszowej ale ta 75 Turbo to jest kicha , zrobili gościa na szaro . Auto jest poskładane z kilku innych , rozmawiałem z tym facem . Arkuszowa to dobre cwaniaczki :wink:
Ja tam ich nie cenię ponad wszystko. No auto było całe pordzewiałe ale bezwypadkowe, więc nie dziwne że różne elementy pochodzą z innych 75ek
Cała buda jest od T.S a naprawy blacharskie były zrobione po dziadosku, widziałem osobiście tą 75 na Arkuszowej . Pic jeszcze raz pic , sprzedali facetowi za 10 Tyś . jako auto super hiper odrestałrowane :mrgreen: szybko jednak wyszły kwiatki z tym autem. Wartość tego auta jest odzwierciedleniem stanu teraz i wtedy. Druga sprawa jak może być auto całe pordzewiałe i bezwypadkowe :lol:Cytat:
Napisał BartekL
Skąd taka pewnośc? Po czym poznac, że buda jest od ts? Chyba z ciekawości obejrzę ten samochód. ;) Dziwi mnie obniżka z przeszło 10 tysiaków jakiś rok, czy więcej czasu temu do niecałych czterech teraz. Skoro jest taka super odpicowana, to w czym tkwi problem?Cytat:
Napisał 75andrew155
Rozmawiałem z tym gościem długo przed pojawieniem się tego ogłoszenia . Sprawdzał numer VIN i okazało się że te numery były w T.S i opowiedział mi całą historie tego auta i co go boliCytat:
Napisał bimski