Witam, czy któryś z kolegów mógłby mi powiedzieć gdzie w łodzi bądź okolicach będę mógł zrobić dobrze i w miare tanio przegląd i naprawę całego zawieszenia w AR 155 2,5 V6 z 92 r ?:):)
Printable View
Witam, czy któryś z kolegów mógłby mi powiedzieć gdzie w łodzi bądź okolicach będę mógł zrobić dobrze i w miare tanio przegląd i naprawę całego zawieszenia w AR 155 2,5 V6 z 92 r ?:):)
155 to proste zawieszenie. Nie potrzebujesz specjalistycznego warsztatu dla Alf. Najlepiej kup części i jedź do warsztatu. Jak coś to mam znajomego mechanika w Konstantynowie Łódzkim (Blisko Retkini). Tanio solidnie i po znajomości zrobi w dobrej cenie. Dodatkowo ma obok swoją stację diagnostyczną. Jak coś to priv.
TMiN kolega z forum mi tam właśnie kazał zaprowadzić swoją alfę
części moge załatwić ja
kolego a gdzie zamieszkujesz?:D Twoja alfa jest bordowa?:D
Zapraszam do mnie kolego, zajmę się twoja Alfą .Dzwon do mnie 798477083.Nareszcie jakaś v6 w łodzi
Nom, moja jest bordowa, a co ? widziales ??
A on a jest na lodzkich blachach juz?:> bo jakąś bordo na czarnych chyba Warszawskich z 2 dni temu pod Casto na Wydawniczej widziałem.
ja chyba też widziałem cie na czarnych. Jechałeś pasjonistów na teofilowie a ja szedłem obok, rzeczywiscie silnk bardzo ładnie, cicho pracował. To było jakos ok. 2 miesiecy temu moze troche wiecej. Tylko szkoda ze na stalowkach (o ile dobrze pamietam) :D