-
Sesja Zdjęciowa
Witam
Jak widzicie w temacie może macie ochotę zrobić sesję zdjęciową Alf w jakiś ciekawych miejscach. Piszę teraz jak jeszcze jest ciepło i każdy ma Alusy na samochodach. Miejsca to np Podklasztorze w Sulejowie, Zalew Sulejowski, Gdzieś nad rzeką albo jeziorem itp. Czy byli by chętni?? Jak tak a macie jeszcze jakieś ciekawe miejsca na oku to pisać. Bo jest dużo fajnych miejsc i napewno znacie takie.
Pozdrawiam
-
Ciekawy pomysł, jest też taki temat w Lubelskim i Podkarpackim. Ja generalnie nie wiem, gdzie są w Warszawie/pod Warszawą fajne miejsca, ale na sesję mogę się pisać. Trzeba rozbujać temat.
-
Ja Adam chyba nie muszę pisać :) Znasz moje zdanie :D
-
Pomysł przedni, kopalnie piasku pod Tomaszowem od strony Niebieskich Źródeł?????? 8)
a morze stary schron kolejowy (najdluższy w Polsce) pod Spałą ...????
-
W miejscowości Konefka. Wiem o nim. Wymyślajcie miejsca. Myślę że jak będzie minimum 7 osób to robimy. Tylko pisać o miejsce. Dokłądny termin ustalimy jak już będą wszyscy chętni.
-
Ja bym się pisał, także jako fotograf :)
-
-
Szkoda, że nie mieszkacie bliżej.
-
Masz tylko 130 km i jesteś :). A jak będziemy w Tomaszowie to nawet bliżej ;)
Pozwole sobie zrobić listę osób chętnych na sesję ( gdybym coś pomieszał to pisać ):
1. Someone83
2. Fisz
3. Kuba156
4. Ender76
5. Krusz
6. Mariano_lodz
7. Lutraki ??? ( możesz dasz się namówić zwłaszcza że kolega Fisz też jechałby z Wawy )
8. ....???
W sumie możemy już wstępnie sie umawiać bo jest trochę chętnych osób. Może Bełchatów da się namówić...??? Tylko miejsca do robienia zdjęć są potrzebne i w drogę :)
-
Ja pewnie byłbym chętny ale pora trochę nie ta bo samochody na ogół brudne, a jak się jednego dnia umyje to następnego i tak brudny. No ale na wspólną sesję przy okazji jakiegoś spotkania się pisze jak najbardziej.